Huzurevi sakinleri moral depoladı
21 Kasım 2013 17:57

Huzurevi sakinleri moral depoladı

Gölcük Huzurevi Derneği Yönetim Kurulu 2. Başkanı Saime Türkmen ve yönetimi Huzurevi sakinleri ile birlikte İzmit Mini Köşk’te öğle yemeği yedi.

İzmit Mini Köşk’te moral depolayan Huzurevi sakinleri, bu tür gezilerin daha sık yapılmasını istedi

 

Gölcük Huzurevi Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, yaşlılara moral vermek adına gezilerine devam ediyor. İlçemizde uzun yıllardır yaşlılara yönelik hizmet veren Huzurevi’nde etkinlikler bitmiyor.

Gölcük Huzurevi Derneği Yönetim Kurulu 2. Başkanı Saime Türkmen ve yönetimi Huzurevi sakinleri ile birlikte İzmit Mini Köşk’te öğle yemeği yedi. İzmit Mini Köşk’te moral depolayan Huzurevi sakinleri, Gölcük Huzurevi Derneği Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Huzurevi Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, yemekten memnun kalan yaşlılarla sohbet ederek, moral verdi. Yemekten sonra Seka Park’ta hizmet veren Yağmur Restorantta çay içen Huzurevi sakinleri, geziden memnun ayrılarak, bu tür gezilerin daha sık yapılmasını istedi.

BENZER HABERLER
X