Hukuk Fakültesi’nde mezuniyet heyecanı
Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nin 2016-2017 Akademik Yılı mezuniyet töreni önceki gün Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Törende 225 öğrenci, mezuniyet heyecanı yaşadı
Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezuniyet töreni önceki gün Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapıldı.Hukuk Fakültesi mezuniyet törenine Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Kocaeli Baro Başkanı Sertif Gökçe, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulkadir Şenkal, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlyas Akhisar, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı. PROTOKOL, ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmalarında Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Kocaeli Baro Başkanı Sertif Gökçe ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulkadir Şenkal, mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar dilediler. Öğrenciler adına ise fakülte birincisi Gayenur Şenel teşekkür konuşmalarını gerçekleştirdi.
DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE HEDİYELERİ VERİLDİ
225 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende, fakülte birincisi Gayenur Şenel'e anı belgesi ve hediyesini Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü, fakülte ikincisi Esra Uzunoğlu’na anı belgesi ve hediyesini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır, fakülte üçüncüsü Semre Ekren’e anı belgesi ve hediyesini Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, fakülte dördüncüleri Selman Aygün ile Salih Atalay Çelebi’ye ise anı belgesi ve hediyesini Kocaeli Baro Başkanı Sertif Gökçe ile Dekan Prof. Dr. Abdulkadir Şenkal takdim etti. Mezun olan öğrenciler anı belgelerini öğretim elemanlarından teslim aldı. Tören, öğrencilerin kep atması ile sona erdi.