‘Hepsinin üstesinden geleceğiz’
AK Parti İlçe Teşkilatı 91. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, “1960’tan bu güne ülkemizin dönen çarkına çomak sokanlar, bugün de devam edecek. Biz, millet olarak, bunların hepsinin
AK Parti İlçe Teşkilatı 91. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, önceki akşam Gölcük Kongre Sarayı’nda yapıldı. Toplantıya; Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı Başkanı Mustafa Kocaman, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Veli Haldız, AK Parti İl Yöneticisi Mustafa İpşiroğlu, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ile yönetimi, belediye meclis üyeleri, Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç, Gölcük STK başkanları, mahalle yönetimleri ve çok sayıda partili katıldı.
‘DARBELERİ UNUTMAYA HİÇ NİYETİMİZ YOK’
Toplantıda ilk konuşmayı yapan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, “Toplantımıza bu kadar yoğun bir şekilde iştirak etmenizden dolayı teşekkür ediyorum, toplantımıza hoş geldiniz. Bizler bu sıcak ortamda, bu toplantıyı yaparken, belki eksi 20 derecede bayrağımızı, vatanımızı ve milletimizi korumak adına, 1,5 – 2 metre karın altında nöbet tutan askerlerimize selamlarımızı gönderiyoruz. Değerli arkadaşlar önümüzdeki sistem değişikliğiyle ilgili referandumda seçilme yaşını 18’e indirdiğimizde gençlerimizin sesi farklı çıkıyor. Geçmişten bu güne kadar ülkemiz için savaşan ve canlarını veren şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim inşallah bir daha bizlere 28 Şubat’lar yaşatmasın. Darbeleri unutmaya hiç niyetimiz yok. 1960’dan günümüze kadar ülkemizin çarkına çomak sokan vesayet unsurları olmuştur, daha da olacaktır. Fakat 15 Temmuz’dan sonra vesayete karşı çıkan bir milletimiz var. Allah’a hamdolsun, küçüğüyle büyüğüyle tankın önüne yattık, mermiye kafa attık ve F- 16’lara kafa tuttuk. Bu mücadele ile ülkemizi hep beraber kurtardık” dedi.
‘BU ÜLKENİN ÖNÜNÜ KİMSE KESMEYECEK’
Alp, konuşmasının devamında; “Değerli arkadaşlar, vesayetin son çırpınışlarını hep birlikte izliyoruz. Çünkü bunların sonu geliyor ve bundan dolayı çırpınıyorlar. 16 Nisan ile birlikte önerdiğimiz halk oylaması ile 2023’ün, 2053’ün ve 2071’in temelini atacağız. Bunu engellemeye çalıştılar, bizler bunu hep birlikte defettik. Son kullanma tarihi dolmuş bir sistemle Türkiye’nin hayallerine kavuşmasına imkanı yok. Bu sistem değişikliği bugün için bir lüks değildir. Zorunluluktur. Vesayeti çöpe attığımız için bu sistem gereklidir. Bizim önerdiğimiz sistem devleti millete emanet etmektir. Devleti milletle buluşturmaktır. Artık bu ülkenin önünü kimse kesmeyecektir. O yüzden bu bağırtılar, bu sözler vesayetinin son çırpınışlarıdır. Şunu da ifade etmek istiyorum ki 2 yılı aştık birlikte yol yürüyoruz. Ben sizlerle yol yürümekten çok mutluyum ve sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Teşkilatlarımız 11 seçimde sınavı geçmiştir. Teşkilatlarımız dünyada ve Avrupa tarihinde tarih yazmıştır” dedi.
‘TEK TEK ANLATACAĞIZ’
Alp’ten sonra söz alan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Aslında sizler 16 Nisan tarihinin ne anlam ifade ettiğini en iyi bilen insanlarsınız. Teşkilatımız bünyesinde üstlenmiş olduğunuz her sorumluluğu yerine getirmiş bir ekipsiniz. Bizler, genel başkanımızın emrindeyiz. Tüm çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim kıymetini çok iyi bildiğimiz 16 Nisan tarihini Gölcük’te yaşayan her bir bireye tek tek anlatacağız. Her seçim döneminde söylediğimiz gibi özel hayatlarımızdan büyük özveride bulunarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hepimizin hedefi mutlu ve güçlü Türkiye’dir. Allah’ın izniyle biz bu gayretli ve samimi çalışmaları sürdüreceğiz. Bizler inanmış insanlar olarak değerli Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye Cumhuriyeti’nin daha da büyümesi ve önüne çıkan engelleri daha da kolay aşabilmek için buradayız. Bizler Gölcük özetinde Türkiye genelinde başarılı olduğumuzu herkese göstereceğiz” dedi. Fahri HANER