Kocaeli’de Nevruz Bayramı kutlandı
Kocaeli’de baharın müjdecisi Nevruz Bayramı dolayısıyla kutlama yapıldı
$ Dolar 44,3717 %0,19
€ Euro 51,1771 %-0,07
£ Sterlin 58,9528 %-0,25
Altın $4.493,55 %2,55
Gümüş 99,51 %2,57
Gölcük Belediyesi, kültürel ve sanatsal faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Gölcük Belediyesi ve Sırf Tiyatro iş birliğiyle ilçe halkı tiyatro ile buluşuyor. Yetişkin komedi oyunu ‘Deliriyorum Ben Haberin Olsun’dan sonra müzikli danslı çocuk oyunu ‘Pamuk ile Kömür’ ücretsiz olarak minik tiyatro severlerle buluşacak.
16 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 12.00’DA
Murat Kaçmaz’ın yazdığı ve yönettiği Pamuk ile Kömür, 16 Ekim Cumartesi günü saat 12.00’da Gölcük Belediyesi KazıklıKervansaray Kültür Yapısı’nda, çocuklar için oynanacak. Oyunda oyuncular; Rıfat Kanpara, Sena Öcalan, Murat Özkartal, Murat Kaçmaz yer alacak.
OYUNUN KONUSU
Oyunda, iyi bir arkadaşlıkları olan Pamuk ile Kömür çok sevimli evcil kedilerdir. Pamuk oldukça akıllı Kömür ise bir o kadar sakardır. Herkes tarafından sevilen bu iki kedi bir gün ormana oynamaya gittiklerinde, yetenek avcısı büyük karnavalların sahibi Bakama Kaba'nın tuzağına düşerler. Bu sevimli kedileri kurtarabilecek tek kişi ise sahipleri Barış'tır. Barış’ın onları kurtarma mücadelesini anlatan ve 40 dakika süren oyunda çocuklar hem eğlenirken hem de oyundan önemli dersler çıkartacaklar.