Kocaeli’de Nevruz Bayramı kutlandı
Kocaeli’de baharın müjdecisi Nevruz Bayramı dolayısıyla kutlama yapıldı
$ Dolar 44,4502 %0,28
€ Euro 51,3934 %0,32
£ Sterlin 59,2965 %0,35
Altın $4.402,97 %0,49
Gümüş 98,15 %1,23
Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, kongrelerinin ardından kurumlarında planladıkları çalışmalarla ilgili olarak dün bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Barış, yapmış olduğu açıklamada “İki hafta önce kurumumuzda olağan genel kurul toplantımızı gerçekleştirerek hem geçmiş dönemdeki çalışmalarımızı üyelerimize anlattık hem de yeni dönem için yönetim kurulumuzu seçmiş olduk. Gerçekten Türk Kızılay Gölcük Şubesi’ne geldikten sonra ilçemizi daha da derinden inceleme imkanı bulduk. Çok ciddi çalışmalar yaptık ve bunların hepsini halkımız için gerçekleştirdik” dedi.
‘ÇEŞİTLİ FİKİRLER ÜRETTİK’
Sözlerine devam eden Başkan Barış, “Göreve geldiğimiz ilk günlerde Türk Kızılay’ı ve yapılan faaliyetleri daha yakından inceledik. Bizler de bu faaliyetlerin üzerine neler koyabiliriz diye düşündük. İlk olarak kurum binamızdan başladık ve kurumumuzu daha iyi bir hale getirdik. Özellikle mağazamızın bulunduğu alandaki eksikleri giderdik ve o alanı daha iyi duruma getirdik. Sonrasında, ihtiyaç sahibi ailelerimiz için neler yapabiliriz diye çeşitli fikirler ürettik, hayatlara dokunmaya başladık. Yeni dönemimizde de hayatlara dokunmaya devam edeceğiz” dedi.
‘İYİLİK DAĞITMAYI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ’
Başkan Barış, açıklamasının sonunda “Önümüzde Ramazan ayı var ve bu ay ile ilgili olarak çalışmalarımızı planlamaya başladık. Kandil günlerinde, Ramazan ve Kurban bayramlarında, yine hem ilçemizi hem de ülkemizi ilgilendiren önemli günlerde, sistemimizde kayıtlı ailelerimizi ve olursa yeni kaydedeceğimiz ailelerimizi sevindirmeye devam edeceğiz. Kızılay bir gönüllülük işidir ve biz burada iyilik dağıtmaya devam etmek istiyoruz. Yardım severlerimizin, hayırseverlerimizin katkıları ile bu faaliyetlerimizi sürdüreceğimize inanıyoruz” dedi. Erdem ŞENGÜL