Hat Tat Döner, Gölcük’ün gözde mekanı olacak
19 Mayıs Caddesi Gülkanlar Pasajı girişinde uzun bir süredir et ve tavuk döner üzerine hizmet veren işletme, Can Tay Temizlik Şirketi’nin sahibi Çetin Kocatürk tarafından yeni görüntüsüyle yarından itibaren Gölcük Halkının hizmetine
Gölcük Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi Gülkanlar Pasajı girişinde uzun bir süredir et ve tavuk döner üzerine hizmet veren işletme, ismini Hat Tat Döner olarak değiştiren Çetin Kocatürk’ün idaresinde vatandaşlara aparat konusunda ihtiyaçlara cevap verecek. İşletme, isim değişikliği dışında dekorasyon olmak üzere çok farklı değişiklikler yaptı. İşletme Gölcük’te yenilenen haliyle hizmete açılmasının ardından halkın gözde mekanı olmaya hazırlanıyor.
‘KALİTE VE HİJYENDEN ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ’
Kocatürk, “Her kesimden insanımızın da bildiği üzere toplumumuz damak tadına oldukça büyük ölçüde önem vermektedir. Bizlerde bu doğrultuda kaliteli hizmet, lezzet ve hijyenik anlayışımızdan asla taviz vermeyeceğiz. Çalışmalarımızı ise yine bu doğrultuda sürdüreceğiz. Yeni görünüm ve ürün çeşitlerimiz ile 16 Nisan Perşembe Günü saat 14.00’da gerçekleştirilecek açılışımıza tüm halkımızı davet ediyoruz dedi.