Hastanede yenilikler devam ediyor
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi sürekli yenilikler yaparak daha kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Hastaneye yeni alınan endoskopi cihazı ile hizmet vermeye başlandı
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yönetimi hastalara daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda hastanenin çeşitli bölümlerinde çalışmalar devam ederken hastalık teşhisine ışık tutacak yeni cihazlar alınıyor. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yönetimi, önceki gün hastaneye yeni bir Endoskopi cihazı alındığını açıkladı.Alınan yeni cihaz dün itibariyle hastaların hizmetine sunuldu. Operatör Doktor Hülya Boztepe yeni cihazla ilk hasta muayenesini gerçekleştirdikten sonra cihazla ilgili şu bilgileri verdi:
Bu cihazla erken teşhis konuluyor
Op. Dr. Boztepe; “Öncelikle hastanemize alınan endoskopi cihazı hataların önlenmesi için çok önemli bir cihaz. Bu cihaz ile hastalarımızın gastroskopi, mide hastalıkları, kolonoskopi ve kalın bağırsak haslıklarına erken teşhis konulabiliyor. Özellikle gaitada gizli kan pozitifliğinde yapılan erken kolonoskopi ile ve gastroskopiyle mide, kolon kanseri tanısını koymamıza ve gecikmeden tedavi etmemize dayanak sağlıyor"dedi. Boztepe, aile hikayesi olanlar yani ailede kanser olan ve gaitada gizli kan tespit edilenler mutlaka hastaneye giderek endoskopi yaptırmalı. Tüm hastalıkların önlemi erken teşhistir. Hastanemizde ise bu imkanlar kolaylıkla sağlanıyor” dedi.