‘Halkla buluşmaya devam ediyoruz’
28 Temmuz 2021 15:53

‘Halkla buluşmaya devam ediyoruz’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, ülke gündemi ve partilerinin ilçemizdeki çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Çakır, “Halkımız ve esnafımızla buluşmaya devam ediyoruz” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, koronavirüsle mücadelede son durum, Kıbrıs ile ilgili gelişmeler ve ilçemizde yapılan parti çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Çakır, açıklamasında “Koronavirüs vakalarının her geçen gün arttığını, bununla birlikte, dışarıda maske takmayan insan sayısının da yükseldiğini görüyoruz. Pandemi bitmiş gibi bir algı oluşturulmuş durumda. Aksine, vaka sayıları her gün artıyor ve bizim önlemlere devam etmemiz, koronavirüs aşılarını hemen yaptırmamız gerekiyor. Bu konuda her bir vatandaşımızın duyarlı olması oldukça önemli. Aksi takdirde kısıtlamalara yeniden maruz kalabiliriz. Bu durum, hepimiz için olumsuz olur” dedi.

 ‘KIBRIS’IN HER ZAMAN YANINDAYIZ’

Sözlerine devam eden Başkan Çakır, Kıbrıs ile ilgili gelişmelere değinerek “20 Temmuz 1974 günü Kıbrıs Barış Harekatı başlamış ve Kıbrıs adasının bir bölümü Türklerin hakimiyetine geçti. O günden bu güne kadar Kıbrıs’la ilgili olarak çeşitli emelleri olanları gördük. Orası bizim yavru vatanımızdır ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, tıpkı Türkiye Cumhuriyeti gibi ilelebet özgür bir şekilde hayatına devam edecektir. Ülke olarak Kuzey Kıbrıs’ın her zaman yanındayız. Bizler de parti olarak yavru vatanımıza yönelik yapılacak olumlu faaliyetleri destekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 ‘ESNAFIMIZ YENİDEN ZOR BİR DÖNEME GİREBİLİR’

Sözlerinin devamında partilerinin ilçemizdeki çalışmalarına değinen Başkan Çakır, “Partimiz, kısıtlamaların kalkması ile birlikte hem ilçemizde hem de il genelinde halkımız ve esnafımızla buluşmaya devam ediyor. Elbette pandemi döneminde sıkıntı yaşayan birçok kişi oldu. Esnafımız oldukça zor bir dönemden geçti. Artık ekonomik açıdan daha hareketli bir dönemin başlayacağını düşünüyoruz. Tabii ki halkımızın da koronavirüs önlemlerine tam anlamıyla uymaya devam etmesi de bu konuda büyük önem taşıyor. Maskemizi takalım, mesafemizi koruyalım, aşımızı da olalım. Vaka sayıları daha da artar ve kısıtlamalara tekrar maruz kalırsak esnafımız yeniden zor bir döneme girebilir. Birçok esnafımız iflas bayrağını çekebilir. Bana bir şey olmaz mantığı ile davranmamalıyız. Duyarlı davranarak vaka sayılarını hep birlikte kontrol altına alalım” dedi.  Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X