‘Halkımızın teveccühü  bizi daha da isteklendirdi’
07 Haziran 2018 16:51

‘Halkımızın teveccühü bizi daha da isteklendirdi’

İYİ Parti Gölcük İlçe Basın Sözcüsü Çetin Kocatürk, partilerinin son dönemde yaptığı çalışmalar ve vekil adaylarına halkın yaklaşımı hakkında açıklamalarda bulundu.

Kocatürk, konu hakkında yaptığı açıklamada “Gölcük halkından görmüş olduğumuz büyük teveccüh, bizleri daha da isteklendirmiştir” dedi
İYİ Parti Gölcük İlçe Basın Sözcüsü Çetin Kocatürk, partilerinin Gölcük’teki son durumu ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kocatürk, konu hakkında yaptığı açıklamasında “Yaklaşık 7 ay önce kurulan İYİ Parti İlçe Başkanlığımız, bu süre içerisinde müthiş bir performans sergileyerek bütün birimlerini organize etmiş ve saha çalışmalarına başlamıştır. Bu süre içerisinde Gölcük halkından görmüş olduğumuz büyük teveccüh, bizleri daha da isteklendirmiştir. Daha azimli bir şekilde çalışmaya başladık” dedi.
‘PARTİMİZİ HALKIMIZA ANLATIYORUZ’
İYİ Parti İlçe Basın Sözcüsü Kocatürk, açıklamasının devamında “Baskın seçim kararı alınması itibariyle ülkemiz ve Gölcük siyaseti yeni bir atmosfere girerken ilçe başkanlığımız da bir seçim çalışma programı uygulamasına gitmiştir. İlk etapta milletvekili aday adaylarının ortaya çıkmasıyla başlayan çalışmalar, daha sonra adayların netleşmesi sonucunda da hızlanmıştır. Kocaeli bölgesinde mevcut 13 milletvekili adayımızı ilçemizde ağırlayarak, her gün bir program yaparak İYİ Parti’yi halkımıza anlatmaya çalışıyoruz” dedi.
‘HALKTAKİ KARŞILIĞINI ÖLÇMEYE ÇALIŞTIK’
Kocatürk, açıklamasının sonunda “Aynı zamanda yaptığımız esnaf ziyaretleri, yine partimize olan ilgi ve alakanın çok yüksek olduğu çalışmalardan biridir. Mahalle gezileri, köy ziyaretleri, çarşı–pazar ve halk gezmesi yapılarak İYİ Parti’nin halktaki karşılığını ölçmeye çalıştık. Yapılan bu çalışmalar sonucunda gördük ki her 5 kişiden 3’ü, İYİ Parti’yi beklediğini ve partimize oy vereceğini söylemekte. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Ümit Özdağ ve Kocaeli 2. sıra milletvekili adayımız, Kardak Fatihi Ali Türkşen’in de katılımıyla dün gece yapılan iftar programında ve sonrasında, Değirmendere meydanında yapılan söyleşi programında teveccüh, net bir şekilde görülmüştür. Müthiş bir kalabalık ve harika bir ilgi, sonuç olarak bize şunu anlatıyor: Gerçekten Türkiye iyi olacak” dedi. Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X