Hacivat ve Karagöz büyük beğeni topladı
06 Mart 2015 17:36

Hacivat ve Karagöz büyük beğeni topladı

Gölcük Halk Kütüphanesi etkinliklerine devam ediyor. Gölcük Sırf Tiyatro Şirinköy İlkokulu öğrencilerine Hacivat ve Karagöz oyununu sergiledi

Gölcük Halk Kütüphanesi Müdürlüğü önceki gün Gölcük Şirinköy İlkokulunda, Sırf Tiyatro tarafından 4 seansta Şirinköy İlkokulundan yaklaşık 600 öğrenciye sergilenen Karagöz ve Hacivat oyunu sahneye koydular. Sahne alan oyun öğrenciler tarafından büyük beğeni ile izlendi. Kitap ve Kütüphane sevgisinin anlatıldığı oyunda, çocukların da aktif olarak eşlik ettiği oyun eğlenceli şekil de geçti.

 “ÖĞRENCİLERİMİZİ DOĞRU ŞEKİLDE KÜTÜPHANEYE YÖNLENDİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan Kütüphane Müdürü Şengül Avcı; “Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Bu etkinlikler öğrencilerimizi doğru şekilde kütüphaneye yönlendirmeyi hedefliyoruz. Onları boş zamanlarında sokağa ve sosyal medya başına değil de hoşça vakit geçirerek kendilerini eğitebilecekleri ortamlara çekmeyi ve kütüphane ortamının nasıl bir yer olduğunu öğrencilerin eğlenerek öğrenmeleri önemlidir” dedi. Şengül Avcı; “bu etkinlikte desteklerini esirgemeyen Sırf Tiyatro oyuncuları ve yetkilileri başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

BENZER HABERLER
X