Gururumuz Sarp Arel, Sezer’e konuk oldu
15 Aralık 2025 17:17

Gururumuz Sarp Arel, Sezer’e konuk oldu

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Güneydoğu Asya Matematik Olimpiyatları ve FERMAT Matematik Olimpiyatlarının Ulusal Turu'nda 3 altın madalya kazanan Halıdere İlkokulu öğrencisi Sarp Arel Güvenç’i makamında misafir ederek tebrik etti

 Halıdere İlkokulu öğrencisi Sarp Arel Güvenç, uluslararası ve ulusal çapta düzenlenen matematik olimpiyatlarında kazandığı üstün başarılarla Türkiye'nin ve Kocaeli'nin gururu oldu. Genç yetenek, Güneydoğu Asya Matematik Olimpiyatları (SEAMO) ve FERMAT Matematik Olimpiyatları'nın Ulusal Turu'nda toplamda 3 altın madalya kazanarak adından söz ettirdi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, kazandığı başarılar ile ilçenin gururu olan Güvenç ve ailesini makamında ağırlayarak tebrik etti.

‘DAHA NİCE BAŞARIYA İMZA ATACAĞINA İNANIYORUM’

Güvenç’in kazandığı başarıdan övgü ile söz eden Başkan Sezer, “Güneydoğu Asya Matematik Olimpiyatları ve FERMAT Matematik Olimpiyatlarının Ulusal Turu'nda kazandığı 3 altın madalya ile Türkiye’nin ve ilçemiz Gölcük’ün gurur kaynağı olan Halıdere İlkokulu öğrencisi Sarp Arel Güvenç'i belediyemizde misafir etmekten büyük mutluluk duyduk. Bu büyük başarıda emeği geçen kıymetli ailesini ve öğretmenlerini gönülden tebrik ediyorum. Sarp Arel'in azim ve yeteneği ile daha nice başarıya imza atacağına yürekten inanıyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

GÜVENÇ AİLESİNDEN TEŞEKKÜR

Sarp Arel Güvenç, ailesi ve öğretmenleri, verilen destek ve gösterilen ilgi için Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve ekibine teşekkür etti.

Habere ait diğer görseller

BENZER HABERLER
X