‘Gösterilen teveccüh,  bizi çok mutlu ediyor’
12 Mayıs 2023 15:50

‘Gösterilen teveccüh, bizi çok mutlu ediyor’

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, seçim sürecinde yaptıkları çalışmalar ile açıklamalarda bulundu. Akpınar, “Partimiz olarak bizlere karşı gösterilen teveccüh, bizi çok mutlu ediyor” dedi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar,seçim sürecinde yaptıkları çalışmalar ve seçimden beklentileri hakkında dün bazı açıklamalarda bulundu. Akpınar, yaptığı açıklamada “Ülkemizin seçim yarışında son saatlere girdiği bu süreçte çalışmalarımıza tüm gücümüzle hız verdik. Tüm il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte vatandaşlarımıza dokunmaya, onlara temas etmeye ve kendimizi anlatmaya çalışıyoruz. Özellikle ilçemizde gördüğümüz atmosfer gerçekten çok heyecanlı ve biz de dolu dolu ilerliyoruz. Vatandaşlarımız, seçim sonuçlarının ne kadar önemli olduğunun bilincinde ve verdikleri her bir oyun, vatanımız ve milletimizin geleceği için ne kadar değerli olduğunu biliyor. Partimiz olarak bizlere karşı gösterilen teveccüh, bizi çok mutlu ediyor” dedi.

‘İNSANIMIZIN BİZE GÜVEN VE SEVGİSİ YÜKSEK’

Sözlerine devam eden Akpınar, “Büyük Birlik Partisi’nin, kurulduğu 1993 yılından bu güne kadar vatandaşımızdan gördüğü desteğe istinaden sırf seçim barajı sebebiyle, ya da bizi çok sevmesine rağmen oyunun boşa gideceği düşüncesiyle potansiyelinin çok altında oy aldığına şahit olduk. Aslında insanlarımızın bizlere karşı güven ve sevgisi oldukça yüksek. Özellikle rahmetli genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nu sevmeyeni görmedik. Keza Genel Başkanımız Mustafa Destici’ye de teveccüh oldukça yüksek. Partimizin 30 yıllık siyasi hayatında ilk defa barajsız gireceği bir seçimin arifesindeyiz. İçerisinde bulunduğumuz Cumhur İttifakı dolayısıyla genelde yüzde 7’lik barajı direkt olarak aşmış durumdayız. Şu an karşımızda, illere göre milletvekilliği yeter sayısında oy alındığında milletvekilliğini çıkarabilme şansımız var. Yani iş başa düştü ve gerekli tüm çalışmalarımızı da yapıyoruz” dedi.

‘ÇALIŞMALARIMIZA TAM GAZ DEVAM EDİYORUZ’

Akpınar, açıklamasını sürdürerek “Birinci sıradaki milletvekili adayımız Sayın Şerafettin Akdemir, Gebze bölgesinde ikamet ediyor ve gerçekten çevresinde sevilen, sayılan, bizim de değer verdiğimiz, bu sebeple birinci sıraya uygun görülen bir arkadaşımızdır. İnşallah onun Büyük Birlik Partisi ve Kocaeli adına Ankara’da meclisteki yerini halkımızın da desteğiyle garantiye alması, ikinci sıra vekil adayımız olan İzmit Eski İlçe Başkanımız, İl Başkan Yardımcımız Sayın Ömer Gökhan Aladağ’ı da seçtirip Kocaeli adına yüce meclise gönderebilmek için çalışmalarımıza tam gaz devam ediyoruz. Hesaplarımıza göre 70 – 80 bin civarı bir oyla Kocaeli’den bir milletvekili çıkabilecek. Sahada gördüğümüz izlenimde, bize çok yakın olup da başaramayacağız düşüncesi ile başka tarafa yönelme eğilimi içinde olan seçmenlerimize sesleniyoruz. Allah’ın izni ile bu sefer başaracağımızı, 1,5 milyon seçmeni olan şehrimizde ikinci vekil adayımız için 150 bin oy almamızın çok mümkün olduğunu, bu teveccühün sahada tezahür ettiğini gördüğümüzü belirterek hiç çekinmeden bir oylarını Cumhurbaşkanımıza, milletvekilliği oylarını da Büyük Birlik Partimize vermelerini önemle rica ediyoruz” dedi.

‘HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Açıklamasını bitiren Başkan Akpınar, “Özellikle vurgulamak istiyorum ki yaşlılarımız, büyüklerimiz veya siyasetle pek alakadar olmayan seçmenlerimizin önümüzdeki seçimde iki oy kullanacağını, bir oyu Cumhurbaşkanı, diğer oyu da milletvekilliği için kullanacaklarını bilmediklerini gördük. Burası önemli; altını çizerek ifade ediyoruz ki rahmetli Muhsin başkanımıza vefa zamanı diyoruz ve bir oyumuzu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, bir oyumuzu da Büyük Birlik Partimize istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle bugüne kadar bizlere destek vermiş ya da eleştirmiş, temasta bulunmuş herkese teşekkür ediyoruz. Pazar günkü seçim sonuçlarının tüm ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz. Önümüzdeki 2 gün boyunca çok dikkatli olunmasını, herhangi bir provokasyona dahil olunmamasını, sağduyulu bir seçim geçirmemizi, ülkemiz adına çok önemli buluyoruz. Bu konuda ekstra dikkatli olmalıyız” dedi.  Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X