Gölcük’ün sorunları haber olunca mı çözülecek?
Amiral Sağlam Caddesi ve 19 Mayıs Caddesi üzerinde çöp kutularının olmamasına gazetemizde yer vermemizin sonrasında, buralara Belediye ekipleri tarafından çöp kutuları yapıldı
Geçtiğimiz günlerde Amiral Sağlam Caddesi ve 19 Mayıs Caddesi üzerinde çöp kutularının olmaması sebebiyle vatandaşlar oldukça büyük tepki göstermeye başlamışlardı. Vatandaşların tepkilerine gazetemizde yer vermemizin sonrasında Gölcük Belediyesi’ne bağlı ekipler iş başına geçerek Amiral Sağlam Caddesi, 19 Mayıs Caddesi, 20. Sokak ve çarşı içinde bulunan birçok cadde ve sokağa çöp kutuları yaptılar.
BELEDİYE EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ
Fakat bu konuyla ilgili olarak bir şikâyette çöp kutularının yapılmadığı Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki esnaf ve vatandaşlardan geldi. Kavaklı Sahili istikametinde olan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde tretuvalarda hiçbir noktada çöp sepetlerinin olmayışı, özellikle ailelerin çocuklarına aldıkları çikolata, bisküvi, dondurma, su veya diğer benzeri ürün ve içeceklerin kutularını, poşetlerini atacak yer bulamalarına neden olmakta. Günün belirli vakitlerinde sahile gitmek isteyen vatandaşlar hem gezmek, hem de yürüyüş yapmak üzere dolaşmaya çıktıklarında yaşadıkları şikayetlerin basında yer almasından sonra Belediye yetkilileri harekete geçerek İlçenin çarşı merkezi başta olmak üzere çarşı çevresine belirli aralıklarla çöp sepetleri monte etmesine, ‘mutlaka basında yer mi alması lazım’ diyerek tepkilerini gösterdiler.