Gölcük’ün bir trafik sorunu daha çözülüyor
22 Ağustos 2021 11:24

Gölcük’ün bir trafik sorunu daha çözülüyor

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi önündeki trafik yoğunluğunu azaltacak ve trafik akışını rahatlatacak olan Beyoğlu Deresi üzerine yapılacak köprünün inşaatına başlandı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi önünde yaşanan trafik sıkışıklığını azaltmak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Beyoğlu Deresi üzerindeki köprünün inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Proje hakkında bilgi veren Başkan Sezer, “Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi önünde yaşanan trafik sıkışıklığını azaltmak için Beyoğlu Deresi üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni köprü yapımına başlandı. Trafik akışı açısından yapımına büyük önem verdiğimiz köprü ve yol düzenlemesi sonrasında; İpekyolu Caddesi, Beyoğlu Deresi üzerinden Hastane Caddesi’ne bağlanacak” dedi.
‘4 AY İÇİNDE TAMAMLANMASI PLANLANIYOR’
Sözlerine devam eden Başkan Sezer, “10 metre genişlik ve 18 metre uzunluğunda imal edilecek köprüde, araç yolu yanında yaya yolu da yer olacak. Köprü; fore kazık ve beton kiriş üzerine inşa edilecek. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yol Yapım Projesi’nin 4 ay içinde tamamlanması planlanıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a ve İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş başta olmak üzere, emeği geçenlere çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

BENZER HABERLER
X