“Gölcük’ü daha da ileriye taşıyacağız”
Ramazan ayının başlarında Gölcük Kent Konseyi’nde Genel Sekreterlik görevine başlayan Fatih Bayram, seçilişi ve amacı ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu
Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreterliği görevine Ramazan ayının başında yeni başlayan Fatih Bayram, seçilişi ve amaçları ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Genel Sekreter Fatih Bayram, “Geçmişte gerek Gölcük Belediyesi’nde gerekse farklı yerlerde birçok önemli yerde çeşitli görevler aldım. Yeni görevimde herhangi bir zorluk yaşayacağımı zannetmiyorum. Öncelikle Gölcük Kent Konseyi gibi ilçemizin gelişmesinde önemli rol oynayan bu önemli kurumda Genel Sekreterlik görevine beni layık gören ve beni seçen, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Daha önce Gölcük Belediyesi’nde memur olarak görev yaptığımda yine Gölcük Kent Konseyi ile iç içeydik. Bu sebeple Gölcük Kent Konseyi’ni iyi tanıyorum. Görev sürem boyunca bu önemli kurumu daha iyi yerlere taşıyacak projelerin içinde yer almak istiyorum” dedi.
“GÖLCÜK’ÜN GELİŞMESİ İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
Genel Sekreter Bayram, Gölcük Kent Konseyi olarak hedefleri hakkında da bir açıklamada bulundu. Bayram, “Gölcük Kent Konseyi, depremden sonra Gölcük’ü eskisinden daha güzel bir hale getirmek isteyen ve bu konuda çalışan bir kurum oldu. Bu kurumun oluşumu, depremden hemen sonra gerçekleşti. Benden önceki Genel Sekreterimiz Sayın Sedat Yücel bu kuruma önemli hizmetlerde bulundu. Kendisinden bayrağı teslim aldık ve Gölcük’ün her gün gelişmesi için elimizden geldiğince çalışıp yeni projeler üreteceğiz. Gölcük Kent Konseyi Kaymakam, Belediye Başkanı, il ve ilçemizin farklı dinamikleri ile çalışmalarını ortak yürüttüğü için şeffaf bir çalışma şekliyle Gölcük’ü ön plana çıkartacak çalışmaları yansıtmalıdır. Gölcük halkı, her şeyin en iyisini hak ediyor” dedi.
“TEPKİLER OLUMLUYDU”
Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri Bayram, “Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreterliği görevi benim için sürpriz oldu. Bu göreve seçilmek beni çok mutlu etti. Şu ana kadar aldığım tepkiler olumluydu, olumsuz bir tepki almadım. Genç olmamız, geçmişte önemli kurumlarda aldığım görevler, bürokrasi bilgimin iyi olması bu göreve seçilmemde önemli kriterler oldu. Bu göreve gelebilmek için bazı bilgilerin ve tecrübelerin sizde olması gerekiyor. İnşallah bize güvenenlerin güvenini boşa çıkartmayacağız” dedi.
“KENT KONSEYİ’Nİ HALKA TANITMALIYIZ”
Fatih Bayram, konuşmasının sonlarında ise hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu ve “Öncelikle halkımıza Kent Konseyi’nin çalışmalarını doğru bir şekilde anlatmamız gerekiyor. Amacımız kimseyi üzmeden ve kırmadan bu önemli kurumu bulunduğu yerden daha yükseğe taşımaktır. Beni bu göreve layık gören herkese tekrardan çok teşekkür ederim” dedi.