‘Gölcük’te yüzde 61 oy bekliyorum’
21 Ocak 2019 16:44

‘Gölcük’te yüzde 61 oy bekliyorum’

AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, dün AK Parti İlçe Başkanlığı’na gelerek parti yönetimi ile görüştü.

Parti binasında konuşma yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeybek, Gölcük’te oy oranı tahmininde bulunarak “İttifakla beraber Gölcük’te yüzde 61 oranında oy bekliyorum” dedi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, dün AK Parti İlçe Başkanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Milletvekili Zeybek’in yanı sıra AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi, AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili Tarık Karayel ve AK Parti Gölcük Belediye Meclis Üyeleri katılım gösterdi. Ziyarette Milletvekili Zeybek ile İlçe Başkanı Çetin Seymen bir süre sohbet ederek yapılan yerel seçim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

‘BİZ HER ZAMAN SAHADAYIZ’

AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, yapmış olduğu konuşmada “Önümüzde 31 Mart yerel seçimleri var. Bu seçimlerin bizim için yeri apayrı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nden sonraki ilk yerel seçimdeyiz. Türkiye’nin hemen hemen her yerinde adaylarımız belli oldu. 27 Ocak’ta Antalya ile birlikte tüm il ve ilçelerin adayları belli olacak. Biz her zaman sahadayız. Seçim bittikten sonra diğer seçim için ertesi gün tüm kademelerimizle birlikte halkımızın yanındayız. Meclis çalışmaları konusunda yoğun bir dönemdeydik. 15 günlüğüne bir tatile girdik. Bu süreçte biz de halkımızın arasına karıştık. İlk olarak memleketim Gölcük’ten başlıyorum. Bugün genç, dinamik bir meslektaşım ve kardeşim olan Ali Yıldırım Sezer’in adaylığı için buradayız. Başkan adayımızdan çok büyük bir oy patlaması bekliyorum. Halkımızdan da bunun karşılığını görüyoruz” dedi.

‘BELEDİYECİLİK DEMEK AK PARTİ DEMEKTİR’

Sözlerine devam eden Milletvekili Zeybek, “Esnaflarımıza ziyaretlerde bulunduk. Orada da adayımıza güzel bir teveccüh var. İlçe başkanımız da yeni atandı. Kendisi ilçemizin çalışkan bir başkanı. Gölcük mükemmel bir ekibe sahip. Bu seçimi hayırlısıyla kazanmak için çalışacağız. Buna da inanıyoruz. Belediyecilik demek AK Parti demektir. Türkiye’de belediyecilik, 1994 yılında Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliği ile başladı. Kocaeli’de belediyeleri 15 yıldır almış durumdayız. 15 yıldır halka ulaşım noktasında ve sosyal belediyecilik anlamında yapılan hizmetler ortada. Halkımızın bu teveccühü arttırarak sürdüreceğine inancım tam. Güzel ve seviyeli bir seçim süreci geçiririz diye düşünüyorum. Cumhur İttifakı’mız devam ediyor. İttifakla beraber Gölcük’te yüzde 61 oranında oy bekliyorum” dedi. Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X