Gölcük’te yılsonuna kadar 16 bin ton asfalt
Ekiplerin asfalt yol çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü dile getiren Gölcük Belediye Başkanı Başkan Ellibeş, bu yılsonuna kadar 16 bin tonluk asfalt serimi gerçekleştireceklerini kaydetti
2017 yatırım programı kapsamında planlanan çalışmalar çerçevesinde, Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından öncelikle yapılması uygun görülen cadde ve sokaklarda sıcak asfalt çalışması devam ediyor. 6 bin tonu asfalt yama çalışmasında kullanılmak üzere toplamda 10 bin ton sıcak asfaltla yollar daha kullanışlı ve modern hale getiriliyor.
‘İLÇEMİZİN DÖRT BİR TARAFINDA SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR’
Başkan Ellibeş, daha yaşanılır bir kent oluşturmaya gayret ettiklerini ifade ederek, “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı asfalt ekiplerimiz ilçemizin dört bir tarafında sıcak asfalt dökümü, bakım-onarım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Biz de çalışmaları sık sık yerinde inceliyoruz. Gölcüğümüzün geneliyle ihtiyaç duyulan noktalardaki yol yapım çalışmaları hızla devam etmektedir. Bugün Çiftlik Mahallesi’ndeyiz. Bu bölge çok yoğun bir yapılaşmaya karşılık ve cevap veren bir nokta haline geldi. Tercih edilen bir bölge haline geldi. Bu vesileyle yapılan inşaatlar, oturan insanlarımız sağlıklı mutlu yaşamını sürdürebilme refahına biz de yoğun tretuvar, park, bahçe çalışmalarını bu bölgeye naklettik” dedi.
‘YAŞAM KALİTESİNİ DE DOĞAL OLARAK YÜKSELTİYOR’
İlçedeki tüm ulaşım ağını sağlayan yolların kaliteli olmasına önem verdiklerini dile getiren Başkan Ellibeş, “Kentlerde özellikle yolların kaliteli olması yaşam kalitesini de doğal olarak yükseltiyor. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar imar yollarını açma, mevcutta bulunan yollarımızı daha düzgün bir seviyeye gelmesine özen gösterdik. Aynı kararlılık ve azimle hizmetlerimizi artırarak devam ettiriyoruz. Gördüğünüz gibi hızla çalışmalarımız sürüyor. Bu sezon itibariyle bu bölgedeki çalışmaları tamamlayıp halkımızın istifadesine sunacağız. Ben bu vesileyle bu bölgede yaşayan insanlarımıza sağlıklı günler diliyorum. Hayırlı olsun diyorum” dedi.