Gölcük’te temizlikte yoğun mesai
Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçenin dört bir yanındaki cadde, sokak ve yolları temizliyor
Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde temizlik seferberliği başlattı. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in “Gölcük’ün her noktası tertemiz olmalı” talimatı sonucu başlatılan temizlik seferberliği kapsamında ekipler sokak sokak temizlik çalışması yapıyor.
GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelinde program dahilinde genel temizlik çalışmalarına başladı. Yapılan çalışmalarda zamanla tortulaşan çeşitli atıklar kazınarak temizlenirken, toz sıkıntısı yaşanan cadde ve sokakların yıkanması, yabani otların kesilmesi, tretuvarların kirlilikten arındırılması, görsel kirlilik arz eden bölgelerin temizlenmesi gibi genele yönelik bir dizi çalışmalara aralıksız devam ediyor. Yapılan program dahilinde devam eden çalışmalar, diğer mahallelerde de aralıksız devam ettirilerek vatandaşların daha güzel bir ortamda yaşamaları sağlanıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çok yönlü çalışmaları içerisinde ilçe genelinde cadde ve sokakların her türlü görsel kirlilikten arındırılması için yoğun çaba sarf ediyor. Yapılan bu çalışmalara vatandaşların da duyarlılık göstermesi, saatli çöp uygulamasına riayet edilmesi yetkililerce rica ediliyor.