Gölcük’te temizlik seferberliği sürüyor
05 Ağustos 2021 13:16

Gölcük’te temizlik seferberliği sürüyor

Gölcük Belediyesi’nin, tüm mahallelerde başlattığı genel temizlik çalışması Yukarı Mahalle ile devam etti. Yukarı Mahalle’deki çalışmalara Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de katılarak, çalışmaları yakından takip etti

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, hem koronavirüs salgınına karşı tedbirlere hiç ara vermeden devam ediyor hem de kent genelinde temizlik seferberliği gerçekleştiriyor. Bu kapsamda; kaldırımlarda ve boş alanlarda oluşan yabani otlar ve toprak kalıntıları temizlenirken, cadde ve sokaklar süpürüp, özel araçlarla yıkanıyor. Evsel atık konteynerleri de tek tek dezenfekte ediliyor. Böylelikle; konteynerler de hoş olmayan kokular, sinek ve larva oluşumları da engellenmiş oluyor. Zamansız çıkartılan katı atıklarda ekipler tarafından kaldırılıyor.
TÜM MAHALLELERDE YAPILACAK
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, çalışmayla ilgili bilgi verirken şunları söyledi: “Yeni güne; Temizlik İşleri Müdürlüğü’müze bağlı ekiplerimizin Yukarı Mahalle’deki genel temizlik çalışması ile başladık. Ekiplerimiz gün içinde, ot kesim, kaba atık toplama ve sevkiyatı, konteyner yıkama ve dezenfekte, konteynerlerimizin bakım ve tamiri, mıntıka temizliği kaldırım kenarı toprak küreme ve yol yıkama çalışmalarını yapacaklar. Şu ana kadar 4 mahallemizde yaptığımız çalışmamız, yarın Örcün ve Saraylı da, bir program dahilinde diğer mahallelerimizde de devam edecek” dedi.

BENZER HABERLER
X