Gölcük’te muhteşem halk oyunları gösterisi
08 Haziran 2021 09:54

Gölcük’te muhteşem halk oyunları gösterisi

Gölcüklü kadınlardan oluşan 100 kişilik ekip, Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında, dün Anıtpark’ta sosyal mesafe kuralına uyarak muhteşem bir halk oyunları gösterisi sundu

Gölcük Kaymakamlığı tarafından, Gölcük Belediyesi’nin desteğiyle, Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında, kadınlardan oluşan 100 kişilik halk oyunları ekibi, sosyal mesafe kuralına uyarak, Anıtpark’ta muhteşem bir gösteri gerçekleştirdi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de gösteriyi izleyenler arasındaki yerini aldı.

KADINLARDAN OLUŞAN 100 KİŞİLİK EKİP

Halk oyunları öğretmenleri Gülçin Yenigün, Tansu Yılmaz, Aylin Şenol, Merve Barışbaş, Adem Özler, Feyzan Mıhlandın, Semih Birinci, Kurtaç Ulubir ve Müzeyyen Aydemir önderliğinde 100 kişilik halk oyunu ekibinin gösterisi çok beğenildi. Atabarı, Harmandalı, Erikdalı, Zeybek gibi halk oyunlarını başarıyla oynayan kadınlara, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve izleyiciler alkışlarıyla katıldılar.

BAŞKAN SEZER TEBRİK ETTİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, “Atabarı, Harmandalı, Erikdalı, Zeybek gibi halk oyunlarının oynandığı bu muhteşem gösteride yer alan, kadınlarımız ve halk oyunları öğretmenleri başta olmak üzere, emeği geçen herkesi can-ı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

BENZER HABERLER
X