Gölcük’te moloz ve atıklar toplanıyor
Gölcük Belediyesi bünyesinde oluşturulan ekipler vasıtasıyla moloz ve ağaç budama atıkları toplanarak kirliliğin önüne geçiliyor
Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, cadde ve sokaklarda temizlik faaliyetlerini titizlikle sürdürüyor. Daha temiz bir Gölcük için gece gündüz çalışan ekipler, gece geç saatlerde cadde ve sokakları deterjanlı sularla yıkıyor. İnşaat ve ev tadilatlarından oluşan atıklar önemli derece kentsel kirliliğe neden olurken, Gölcük Belediyesi bünyesinde oluşturulan ekipler vasıtasıyla, moloz ve ağaç budama atıkları toplanarak kirliliğin önüne geçiliyor.
PERİYODİK OLARAK TOPLANIYOR
Bu kapsamda özellikle kış aylarında oluşan moloz ve kül atıklarının vatandaşların duyarlı davranmasıyla birlikte, ekipler tarafından titizlikle yürütülen çalışmalarla toplanması hem görsel kirliliğini, hem de kötü kokuların oluşmasına engel oluyor. Vatandaşların başvuruları göz önünde bulundurularak, kepçe ve kamyon ile atıklar toplanıyor. Ayrıca, kentin belli bölgelerine bırakılan bu tür atıklar belediye ekipleri tarafından periyodik olarak toplanıyor.