‘Gölcük’te çok güzel projeler hazırlıyoruz’
14 Kasım 2023 17:36

‘Gölcük’te çok güzel projeler hazırlıyoruz’

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, yerel seçimler sonrasında göreve geldikleri takdirde yapmak istedikleri çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Aynacı, “Gölcük’te çok güzel projeler hazırlıyoruz” dedi

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Gölcük’te gördükleri eksikler ve yapmak istedikleri projelerle ilgili olarak dün bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı yaptığı açıklamada, “Gölcük halkı artık değişim istiyor. Bunun farkındayız ve tüm çalışmalarımızı, projelerimizi Gölcük halkının istekleri doğrultusunda hazırlıyoruz. Üyelerimiz, mahalle temsilcilerimiz, yönetim kurulundaki arkadaşlarımız, belediye meclisindeki meclis üyelerimiz, sahada danışmanlarımız, halkımızın taleplerini topluyor. Toplanan bu bilgiler ışığında, benim de 6 yıllık ilçe başkanlığı tecrübelerimi ortaya koyup hep birlikte arkadaşlarımızla çok güzel projeler hazırlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

‘SAHİL ŞERİTLERİ CAZİBE MERKEZİ OLACAK’

Başkan Aynacı, sözlerinin devamında “Hedefimiz Gölcük ilçesini marka ilçe yapmaktır. Gölcüklü, artık trafik sıkıntısı çekmek istemiyor. Otopark sorunu yaşamak istemiyor. Gölcük’te sinemaya gitmek istiyor. Gölcük’e yakışır tiyatro salonu istiyor. Gölcüklüler, artık konser alanları istiyor. Bunlar zaten bunca yıllık belediyemizin yapmış, çözmüş olması gereken eksiklerdir. Bunlar artık konuşulmaması gereken konular ama biz hala bu konuları yıllardır konuşuyoruz. Artık Gölcük beklemeyecek, marka ilçe Gölcük olacak. Sahil şeridini de cazibe merkezi yapacağız. Ulaşlı, Halıdere, Değirmendere, Kavaklı sahil şeritlerini cazibe merkezi haline getirmemiz gerekiyor” dedi.

‘DEVAM EDEN PROJELER TAMAMLANACAK’

Açıklamasını sürdüren Başkan Aynacı, “Gölcük halkı artık evinden çıkıp başla ilçelerdeki sahil şeritlerinde yemek yemeğe, eğlenmeye gitmemeli. Hepsi için hazırladığımız projelerimizle sahillerimizi cazibe merkezi durumuna getireceğiz. Devlette devamlılık esastır. Gölcük için başlamış olan projelere tüm desteğimizi vererek bunları hızlı bir şekilde halkımızın hizmetine sunacağız. Kaybedecek bir günümüz bile yok. İlçemizdeki kent konseyi, sivil toplum örgütleri, dernekler ve esnaflarımızla sürekli temas halinde olup ilçemizin tüm paydaşları ile bir ilçe yöneteceğiz. Gölcüklü kadınlarımız ve gençlerimize yönelik çok ciddi projelerimizle onlara da Gölcük’te yaşamanın gururunu hissettireceğiz” dedi. Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X