Gölcük’te asfalt ve parke seferberliği
11 Haziran 2020 12:06

Gölcük’te asfalt ve parke seferberliği

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçemiz genelinde öncelikli olarak belirlenen yollarda asfalt serimi, bozuk olan yollarda asfalt yama çalışması, birçok noktada da parke, bordür yapımı ve tamiri gerçekleştiriyor

Gölcük Belediyesi, 2020 yatırım programı kapsamında, asfalt ihalesinin yapılması ve hava şartlarının uygun hale gelmesiyle birlikte, yapılan plan ve program kapsamında öncelikli yapılması gereken yolların belirlenmesiyle asfalt serimi çalışmalarına devam ediyor. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in de talimatıyla devam eden çalışmalar yaz aylarında aralıksız devam edecek. Bozuk olan yollarda asfalt yama çalışması da bir yandan yapılırken, birçok noktada da parke, bordür yapımı ve tamiri de sürüyor.  

İLÇENİN BİRÇOK NOKTASINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Bu kapsamda; Yazlık Emir Sokak ve Atillahan Caddesi’nde sıcak asfalt serimi yapılırken, Karaköprü Mahallesi Sedef Sokak’ta da sıcak asfalt serimi hazırlığı yapılıyor. Ayrıca; Hisareyn İsmetpaşa Caddesi, Atatürk Bulvarı, İhsaniye Merkez Mahallesi’nde asfalt yama, Ulaşlı Yavuz Sultan Selim Mahallesi, Değirmendere Atatürk Mahallesi, Piyalepaşa Mahallesi, Dumlupınar Mahallesi, Yazlık Yeni Somuncu Sokak, Örcün Konukevi Yolu’nda parke ve bordür yapımı, Amiral Sağlam Caddesi, Albay Burak Caddesi, Piyalepaşa Mahallesi parke tamiri çalışmalarını ekipler gerçekleştiriyor.

‘HİÇ ARA VERMEDEN DEVAM EDİYORUZ’

Başkan Sezer çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Fen İşleri Müdürlüğü’müze bağlı ekiplerimiz ilçemizin dört bir köşesinde asfalt serimi başta olmak üzere yollarda ve kaldırımlarda da bakım-onarım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Bilindiği üzere kış aylarında da hava şartlarının el verdiği her an parke ve asfalt çalışmalarımıza devam ettik. Bu konuda hiç ara vermedik diyebilirim. 2020 yatırım programı kapsamında sıcak asfalt serimi ihalemizi yapmamız sonrasında öncelik sırasına göre, belli bir program ve plan dahilinde, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gölcük’ümüzde yollarımızın ve kaldırımlarımızın konforunu arttırmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır” dedi.

BENZER HABERLER
X