Gölcük'lünün yeni yıldan beklentileri
Gölcüklü vatandaşlara yeni yıldan beklentilerini sorduk

Okan Raşitoğlu – Esnaf
Yeni yıl, Gölcük’e ve tüm Türkiye’ye hayırlı olsun. İnsanların yeni yılda daha dürüst ve iyi niyetli olmasını diliyorum. İnsanların birbirlerine güvendikleri günlerin geri gelmesini istiyorum. Gölcük daha gelişmiş, daha yaşanılabilir bir yer olabilir ancak şu an da bununla ilgili bir çalışma yok. İnşallah önümüzdeki senelerde özellikle iskele yolu mevkii ve tüm Gölcük daha yaşanılabilir bir yer haline gelir.”

Selda Yıldız - Satış Temsilcisi
“Bir genç olarak Gölcük’ün daha yaşanılabilir olmasını istiyorum. 160 bin nüfuslu bir ilçede sinema salonumuz yok. Eğlence alanları arttırılarak insanların başka yerlere gitmesi önlenebilir. Bu hem Gölcük insanı için kolaylık olurken hem de esnafın kazanmasını sağlar. Umarım 2016 yılı tüm Türkiye’ye huzur getirir.”

Kerim Can – Esnaf
“Gölcük esnafı olarak işlerimizin açılması en büyük beklentimiz. İnşallah 2016 yılı esnafın yüzünü güldürür. Yeni yıl, ülkemize hayır getirsin. Sağlıklı, mutlu bir yıl olması dileğiyle.”

Şeyda Özmen - Satış Temsilcisi
“2016 yılının Gölcük için gelişim yılı olmasını istiyorum. Bir genç olarak sosyal aktiviteler, eğlence alanları yok denecek kadar az. Bence en büyük eksiğimiz alışveriş merkezi. Gölcük’e alışveriş merkezi yapılırsa insanların farklı yerlere gitmeyeceğine inanıyorum.”

Berkcan Bayrak
“2016 yılı ülkemize hayırlı olsun. Gölcük, çevre konusunda göze pek hoş gelmeyen bir yapıya sahip. Çevre konusunda yetkililerden daha duyarlı olmalarını bekliyoruz. Sağlıklı ve huzurlu bir yıl diliyorum.”