Gölcüklüler, bisiklet yolu istiyor
İzmit’in çeşitli yerlerinde bulunan bisiklet yollarını kullanan vatandaşlar, trafikten uzak yerlerde güvenli bir şekilde bisiklete binebiliyor.
Gölcüklü İsmail Çavuş, bisiklet yolunun ilçemizde de bulunmasını isteyerek “Şirinköy’den Gölcük’e bisikletle gidebilmeyi istiyoruz” dedi
İzmit’in çeşitli yerlerinde bulunan bisiklet yollarını kullanan vatandaşlar, trafiğe girmeden güvenli bir biçimde, belirli parkurlar içerisinde birçok yere gidebiliyor. İzmit’in çeşitli noktalarında bulunan bisiklet yolları, hem sabah sporu yapan hem de belirli yerlere gitmek isteyen vatandaşlar için bulunmaz bir nimet gibi. Bu yolun eksikliğini hisseden Gölcüklüler de tıpkı İzmit’te olduğu gibi Gölcük’te de bisiklet yolunun bulunmasını istediklerini ifade etti.
‘ŞİRİNKÖY’DEN GÖLCÜK’E BİSİKLETLE GİTMEK İSTİYORUZ’
Gölcük’te yaşayan İsmail Çavuş, Gölcük’te de bisiklet yolu yapılmasını istediklerini ifade etti ve “İzmit’te birçok yerde bisiklet yolu bulunuyor. Oradaki vatandaşlar, bisiklet yollarını sık sık kullanıyor ve güvenli bir biçimde istedikleri yerlere gidebiliyorlar. Biz de Şirinköy’den Gölcük’e kadar güvenle bisiklete binmek istiyoruz. İlçemize de bisiklet yolu yapılması taraftarıyız. İlçemize birçok yatırım yapıldı. Burada bizlerin de düşünülmesi gerekiyor. Binaları yapmak kolay. Bizler için bisiklet yolu yapılmasını daha kolay olur diye düşünüyorum” dedi.