Gölcüklü 78 hacı  adayı uğurlandı
08 Ağustos 2017 18:01

Gölcüklü 78 hacı adayı uğurlandı

Kutsal topraklara giderek Hac ibadetini yerine getirecek olan Gölcük’lü 78 hacı adayı yapılan duaların ardından yolcu edildi

Gölcük Orta Camii bahçesinde düzenlenen buluşmada, kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları sevenleri ve aileleri tarafından uğurlandı. Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci’nin de katıldığı programda Gölcüklü hacılar dualar ile kutsal topraklara yolcu edildi.

 DEĞİRMENCİ İYİ DİLEKLERİNİ İLETTİ

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Değirmenci, “Hacı adaylarımızın gittikleri bu kutsal yolculuğun hayırlı olmasını ve idrak edilecek olan tüm ibadetlerin Allah katında kabul olunmasını diledi. Değirmenci ayrıca, hacı adaylarının yolculuklarını tamamlayıp vatanları ve ailelerine sağlık ve sıhhat içinde dönmelerinin nasip olmasını temenni etti. Hacı adaylarını yolcu etmeğe gelen aileleri ve sevenleri arasında duygusal anlar yaşandı.

BENZER HABERLER
X