‘Gölcük’e vefa borcumu ödeyeceğim’
AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Avukat Ali Yıldırım Sezer, adaylığı sonrasında yapmış olduğu açıklamasında, “Gölcük’e vefa borcumu ödeyeceğim” dedi
AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Avukat Ali Yıldırım Sezer, adaylığı sonrasında yapmış olduğu açıklamasında, “Takdir-i İlâhi neticesi; teşkilatımızın teveccühü ve Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tasvibi ile AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmış bulunmaktayım. Adaylık sürecimde desteğini esirgemeyen başta aileme, teşkilât mensuplarımıza, sevgili dostlarıma ve müstesnâ bir dayanışma sergileyen kıymetli aday adaylarımıza çok teşekkür ediyorum. Cenab-ı Mevlâ’nın nasip ettiği her imkan ve takdir ettiği her makamın; bir imtihan, Allah rızası için millete hizmet etmeye vesile ve gelip geçici bir emanet olduğunun bilincindeyim” dedi.
‘SEN, BEN YOK. GÖLCÜK VAR’
Sezer, “Doğup, büyüdüğüm Gölcük’e vefa borcumu ödemek için; adalet ve istişare düsturlarıyla, başarının anahtarı liyakatli bir ekiple gece gündüz çalışıp, alt yapı ve imar hizmetleri yanında sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlere de öncelik ve önem vererek hemşehrilerimizin gönlünü fethetmeyi, sevgilerini kazanmayı amaçlayan bir belediyecilik anlayışı ile: ‘Sen, Ben Yok. Gölcük Var!’ diyerek çıktığımız yolda ‘Tevazu, samimiyet, gayret ile; önce millet, önce memleket” şiarıyla Allah’tan muvaffakiyetler nasip etmesini, yar ve yardımcımız olmasını diliyor, desteğinizi ve hayır dualarınızı bekliyorum” ifadelerini kullandı.
ALİ YILDIRIM SEZER KİMDİR?
1970 yılında Gölcük’te doğdu. 1987 yılında Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi’ni bitiren Avukat Ali Yıldırım Sezer, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1992 yılında mezun oldu. Halen; İstanbul Üniversitesi’nde özel hukuk alanında tez aşamasında yüksek lisans yapmaktadır. 1997 yılından bu yana Gölcük’te serbest avukat olarak çalışmaktadır. Kocaeli Barosu’nda 5 dönem yönetim kurulu üyeliği yapan Avukat Ali Yıldırım Sezer, iki dönem Genel Sekreterlik, bir dönemde Başkan Vekilliği görevi yapmıştır. Kocaeli Barosu’nun geçen ay yapılan Genel Kurulu’nda da Türkiye Barolar Birliği delegesi seçilmiştir. Kocaeli Büyükşehir Kent Konseyi ve Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesidir. Avukat Ali Yıldırım Sezer, GÖLASDER-Gölcük Emniyet Teşkilatını Güçlendirme Derneği, Gölcük Yelken Kulübü, GFSD-Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği’nin kurucularından ve yönetim kurulu üyesidir. Avukat Ali Yıldırım Sezer, evli ve iki çocuk babasıdır.