Gölcük, şehidine böyle sahip çıkıyor(!)
22 Mayıs 2015 18:09

Gölcük, şehidine böyle sahip çıkıyor(!)

Geçtiğimiz yıllarda Gölcük Belediye Meclisi kararıyla, Şehit Hava Üsteğmen İsmail Demircan’ın adı D-130 Karayolu İskele Durağı yakınlarında bulunan bir parka verilmişti.

 Demircan’ın adını yaşatmak için isminin verildiği parkın hali ise Demircan’a nasıl kıymet verildiğini(!) gösteriyor. Geçtiğimiz yıllarda Gölcük Belediye Meclisi kararıyla, Şehit Hava Üsteğmen İsmail Demircan’ın ismi, Gölcük D-130 Karayolu üzerinde İskele Durağı yakınlarında bulunan bir parka verildi. 7 – 12 yaş çocuklar için yapılan oyun parkı, içinde bulunduğumuz şu zamanlarda oldukça bakımsız, kaderine terk edilmiş bir şekilde duruyor. Park tabelasının bulunduğu alanda otların kuruduğu, ağaçlara bakılmadığı ve alanın kaderine terk edildiği açıkça görülüyor.

Parka hiçbir şekilde bakım yapılmamış

Parkın içerisi ise tabelanın bulunduğu alandan daha berbat durumda. Park kapısından içeri girdiğimiz zaman gördüğümüz manzara içler acısı. Parkın içerisi çöplerle dolu durumda ve aynı zamanda şişe kırıkları da mevcut. Park içerisindeki 2 bank, bakımsızlık sebebiyle tahrip olmuş ve oturulacak durumda değil. Oyuncakların düzgün çalışmadığı parkın bu içler acısı hali için vatandaşlar, yetkililere sert tepki gösteriyor, çocukların bu parkı kullanamadığını belirtiyor. Halkın bu park karşısında söylediği tek söz ise şu: Gölcük şehidine böyle mi sahip çıkıyor?

BENZER HABERLER
X