Gölcük Belediyesi’nin doğa sevgisi
14 Ekim 2013 21:24

Gölcük Belediyesi’nin doğa sevgisi

Zemin düzenlemesinin başlatıldığı Gazi İlköğretim Okulu’nda Gölcük Belediyesi’nin çam ağaçlarını kesmek yerine, gerekli önlemleri alması vatandaşların takdirini topladı.

Gölcük Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği yetkilileri, Gölcük Belediyesi’ne teşekkür etti

 

Gölcük Gazi İlköğretim Okulunun yıkım çalışmaları devam ediyor. Gölcük Belediyesi’nin zemin düzenlemesinin başlatıldığı alanda bulunan çam ağaçlarını kesmek yerine, gerekli önlemleri alması vatandaşların takdirini topladı. Çalışma sırasında Gölcük Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği yetkilileri kamyonların moloz toplama ve iş makinelerinin zemin düzenleme işlevi sırasında ortada duran bir çam ağacının kesilmesi yerine, gerekli tedbirlerin alınmasını takdirle karşıladıklarını belirtti. Gölcük Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği yetkilileri, Gölcük Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

‘ÖĞRENCİ VE ÇALIŞANLARA EĞİTİM VERİLMELİ’

Müteahhit firma tarafından yapılan yıkım çalışmalarında Gölcük Belediyesi’nin gösterdiği duyarlılığa teşekkür eden dernek yetkililer, ilçe merkezinde çevre düzenlemeleri yapılırken Park ve Bahçeler görevlilerinin de aynı hassasiyeti göstermelerini istedi. Yetkililer, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevlileri tarafından ilçenin muhtelif yerlerinde gerçekleştirilen çevre düzenlemeleri kapsamında ot biçme çalışmaları da yapılıyor. Bu kapsamda ağaçların bulunduğu bölgelerin dibine kadar yanaşılmamalı. Çünkü bu tür çalışmalar, ağaçlara zarar veriyor. Ot biçme çalışmaları daha düzenli yapılabilir” dedi. Ayrıca okullarda da çevreyi koruma amaçlı seminerlerin verilmesi gerektiğini aktaran Gölcük Otantik Folklor Gençlik Spor Kulübü Derneği, özellikle ağaçları çakıyla kazımamaları konusunda öğrencilere eğitim verilmesini istedi.

BENZER HABERLER
X