Gölcük Belediyesi’nden filyasyon ekibine destek
11 Kasım 2020 17:30

Gölcük Belediyesi’nden filyasyon ekibine destek

Gölcük Belediyesi, 7 araç ve personeliyle filyasyon ekibine destek veriyor. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekipleri ile bir araya geldi

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, hastalık kaynağını bulma görevini yerine getiren Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekipleri ile bir araya geldi.Çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Sezer yaptığı açıklamada, “İlk vakanın görüldüğü günden itibaren Koranavirüs ile en büyük mücadeleyi sağlık çalışanlarımız yaptılar. Biz de; bu süreçte sağlık çalışanlarımızın her zaman yanında yer aldık” dedi.

‘DESTEĞİMİZ DEVAM EDİYOR’

Başkan Sezer, “Gölcük Necati Çelik Hastanesi’nin bahçesine iki adet konteyner koyduk. Sağlık çalışanlarımızın güvenli bir şekilde numune alabilmeleri için 4 adet numune kabini yaptırdık. Siperlik, çizme, maske temin ettik.Hastalık kaynağını bulma görevini yerine getiren Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekiplerine de 7 araç ve personelimizle desteğimiz devam ediyor.Hemşehrilerimizi maske, mesafe ve hijyen ve tüm alınan kurallara uymaya davet ediyorum. Koranavirüs ile yaptığımız mücadeleyi, kurallara uyarak kazanacağız” dedi.

BENZER HABERLER
X