Gökbayrak, ‘Kazanan  tümüyelerimiz olacak’
01 Mart 2023 17:52

Gökbayrak, ‘Kazanan tümüyelerimiz olacak’

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak, sendika şubelerinin olağan kongresi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gökbayrak, “Kongre sonucunda kazanan tüm üyelerimiz olacak” dedi

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak, sendika şubelerinin olağan kongresi hakkında dün düşüncelerini dile getirdi. Gökbayrak, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi olarak 18 Mart 2023 tarihinde, sendika şubemizin olağan kongresini gerçekleştireceğiz. Kongremizin yapılacağı tarih, bizim için önemli olduğu kadar Çanakkale Zaferi’mizin yıldönümü olmasından ötürü ülkemiz açısından da oldukça önemli bir tarihtir. Bu vesile ile 18 Mart şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” dedi.

‘KONGREMİZE YÖNELİK HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR’

Sözlerine devam eden Gökbayrak, “Sendika şubemizin olağan genel kurulunu, 18 Mart tarihinde, Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda, saat 10.00’da başlatacağız. Kongremize yönelik hazırlıklar sürüyor. Geride kalan dönem içerisinde de sendika şubemizin delege seçimlerini gerçekleştirmiştik. Bu seçimler neticesinde 123 delegemiz seçildi. 2 bağımsız delege bulunurken 8 de muhalefet delegesi seçildi. Kongremizin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Kongre sonucunda kazanan tüm üyelerimiz olacak. Seçilmemiz durumunda sadece bizi destekleyenlerin değil, tüm üyelerimizin temsilcisi olacağız” dedi.

‘SEÇİMLERİMİZİ YAPACAĞIZ’

Başkan Gökbayrak, açıklamasının sonunda ise “Kongremize ilk olarak yoklama ve açılış ile başlayacağız. Ardından genel kurul başkanlık divanının seçimi gerçekleştirilecek. Bunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile kongremize devam edeceğiz. Açılış konuşmasının ardından konukların tanıtılması ve konuşmalar yapılacak. Yönetim ve denetim kurulu raporlarının görüşülmesi ve kurulların ibrasından sonra zorunlu organların seçimi yapılacak. Burada 5 asil ve 5 yedek olmak üzere yönetim kurulu, 5 asil ve 5 yedek olmak üzere denetim kurulu, yine 5 asil ve 5 yedek olacak şekilde disiplin kurulu üyelerimizi seçeceğiz. Sendika genel merkez genel kurul delegelerinin seçimi sonrasında da kongremizi tamamlamış olacağız” dedi. Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X