‘Geri dönüşüm kütüphanesi oluşturuyoruz’
11 Haziran 2017 17:23

‘Geri dönüşüm kütüphanesi oluşturuyoruz’

Gölcük Eskişehirliler Derneği Başkanı Bülent Denlikol, 4 seneden bu yana yaptıkları kitap toplama ve bağışlama kampanyası hakkında bilgiler verdi.

 Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’nun da desteklediği proje hakkında konuşan Başkan Denlikol, “Geri dönüşüm kütüphanesi oluşturuyoruz” dedi.

 Gölcük Eskişehirliler Derneği Başkanı Bülent Denlikol, 4 seneden bu yana yaptıkları ve bu yıl itibariyle Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’nun da desteklediği kitap toplama ve bağış kampanyası hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Denlikol’a derneğin İkinci Başkanı Mesutcan Makara ve Mali Sekreteri Oğuz Aydın eşlik etti. Başkan Denlikol, konu ile ilgili yaptığı açıklamasında “Gölcük Eskişehirliler Derneği olarak 4 yıldır yaptığımız kitap toplama kampanyamıza bu yıl da devam ediyoruz. Bu kampanyayı genişlettik ve geçen yıl da olduğu gibi Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’na üye derneklerimiz de kampanyaya destek veriyor. Buradaki amacımız, elimizdeki yardımcı kitaplardan geri dönüşüm kütüphanesi yapmak, farklı kaynaktaki kitapların boşa atılacağına belli bir merkezde toplayarak diğer öğrencilerin de faydalanacağı bir kaynak oluşturmak ve herkesin aile bütçesinin kısıtlı olduğu bu dönemde, bu kitapları ihtiyaç duyan öğrencilere vererek aile bütçelerine de katkı sunmaktır” dedi.

 ‘KAMPANYAMIZ SÜREKLİ OLACAK’

Başkan Denlikol, yaptığı açıklamanın devamında, “Evlerde atıl vaziyette bulunan kitapların tekrar kullanılması için olumlu bir çalışma yapıyoruz. Bu sadece Gölcük Eskişehirliler Derneği’ne ait değil. Tüm Gölcük halkı bu kampanyadan yararlanabilir. Sadece derneğimizin üyeleri değil, ilçemizdeki herkes bu kampanyadan yararlanabilir ve ihtiyacı olan kitapları alabilir. Tüm Gölcük halkının bu kampanyaya destek vermesini temenni ediyoruz. TEOG, LYS, YGS, KPSS’ye girecek kişilerin faydalanabileceği bu kampanyaya çocuk kitapları, hikaye ve romanlarla da katılım olabilir. Her türlü kitabın toplanması için tüm halkımızı kampanyaya katılmaya davet ediyoruz. Kitap getirmek, bağışlamak ve ücretsiz olarak kitap almak isteyen halkımızı hafta içinde 10.00–15.00 saatleri arasında Gölcük Eskişehirliler Derneği ve Gölcük Kültür Dernekleri Platformu üyesi derneklere bekliyoruz. Bu kütüphanemiz, sadece belli bir dönem için değil de yılın her günü açık olacak. Kampanyamız, sürekli devam edecek. Bunun için derneğimizde ayrı bir köşe oluşturmaya başladık” dedi. Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X