Gelecek Kocaeli’de seçimlere hazırlık
Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Ahmet Müfit Cengiz, Kocaeli İl Teşkilatı’nı ziyaret etti. İl başkanlık divanının toplantısına katılan Cengiz, yöneticilere sahada yapacakları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi
Gelecek Partisi Kocaeli İl başkanlık divanı, bu haftaki toplantısında Adalet Bakanlığı’nda müşavir olarak görev yapan, daha önce TBMM Anayasa Komisyonu başkan danışmanlığı, Vakıfbank, Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkan ve üyeliklerini yapan, Genel Başkan Prof. Ahmet Davutoğlu’nun yakın çalışma arkadaşı Ahmet Müfit Cengiz’i ağırladı. İl Başkanı Ömer Faruk Başaran’ın ev sahipliği yaptığı toplantıda söz alan Cengiz, partililerin sahada karşılaşabilecekleri sorular, sorunlar ve iletişim kurarken dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verip uyarılarda bulundu.
PANDEMİ SÜRECİ NEDENİYLE DAR KAPSAMDA PLANLANDI
AK Parti’den kopuş süreciyle ilgili yürütülen kara propagandaların vatandaş nezdinde artık itibar görmediğini vurgulayan Cengiz, hak, hukuk, adalet, eşitlik ve insanca yaşam istediklerini, karşılaştıkları tüm engel ve sorunları aşarak vatandaşlara gerçekleri anlatmaya devam edeceklerini söyledi. Yaklaşık iki saat süren toplantı, Kocaeli teşkilatına moral ve motivasyon aşıladı. Pandemi süreci nedeniyle dar kapsamda planlanan programın önümüzdeki süreçte tüm teşkilatı kapsayacak şekilde tekrarlanacağı belirtildi.