‘Geleceğin büyük Türkiye’si gençlerle oluşacak’
30 Kasım 2016 15:59

‘Geleceğin büyük Türkiye’si gençlerle oluşacak’

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İZKANDER ve Bilim Sanat Kültür Derneği’ni makamında konuk etti

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Kandıra Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (İZKANDER) Başkanı Hüseyin Öz ve Bilim Kültür Sanat Derneği Başkanı İzmit Hayırseverler Camii İmam Hatibi Recep Özcan ile yönetimlerini makamında konuk etti. Birlikteliklerde Kocaeli’nin her geçen gün geliştiğini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiyemizle birlikte kalkınan kentimizin gençlik çalışmalarını çok önemsiyorum. İnanıyorum ki, geleceğin büyük Türkiye’si, bugünün gençleriyle oluşacak” dedi.

 ‘GAYEMİZ İNSAN YETİŞTİRMEK OLMALIDIR’

“En iyi hizmet eğitime yapılandır” diyerek Büyükşehir Belediyesi’nin gençlik üzerine önemli çalışmalar yaptığını anlatan Başkan Karaosmanoğlu, “Çocuklarımıza ve gençlerimize verdiğimiz katkılar bize gelecek konusunda heyecan veriyor. Bizlerin ve özellikle sivil toplum kuruluşlarının en önemli gayesi insan yetiştirmek olmalıdır. İrfan yuvalarımızı çoğaltarak, insanlığın kurtuluşuna vesile olmalıyız” diye konuştu.

 UFKA YOLCULUK KÜLTÜR YARIŞMALARI

Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları Kocaeli ekibini konuk eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yarışma koordinatörü Yakup Ünal’dan, 26 Mart 2017 tarihinde Türkiye genelinde düzenlenecek olan “Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları 5 – Ödüllü Kur'an-ı Kerim Meali Bilgi Yarışması” hakkında bilgi aldı. Başkan Karaosmanoğlu ise Bilim Kültür ve Sanat Derneği ile Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de belirtti.

BENZER HABERLER
X