Gece yarısı bozulan greyderi onardılar
09 Şubat 2022 10:31

Gece yarısı bozulan greyderi onardılar

Gölcük Belediyesi tarafından gece saatlerinde kar yağışı sırasında sürdürülen yol açma çalışmalarında pistonu kırılan greyder, belediye personelinin zorlu şartlarda özverili çalışması ile kısa sürede tamir edilerek görevine devam etti.

Gölcük Belediyesi ekipleri, dün başlayan kar yağışı ile ilçemizin yüksek noktalarında yolların açık tutulması için hızla çalışmalara başladı. Çalışmalar kapsamında İrşadiye-Eriklitepe arasında kar küreme faaliyetlerini sürdüren greyder, pistonunun kırılması neticesinde arızalandı.

TAMİR EDİLEN GREYDER, KAR KÜREME ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ

Arızanın giderilerek greyderin çalışmasına devam edebilmesi için olay yerine gelen Gölcük Belediyesi Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü personeli çalışma başlattı. Sıfırın altındaki hava sıcaklığında ve yoğun kar yağışı altında çalışmalarını sürdüren personel, gece yarısına doğru greyderin tamirini tamamladı. Kırılan pistonu tamir edilen greyder ise ulaşımın aksamaması için kar küreme çalışmalarına devam etti.

BAŞKAN SEZER’DEN PERSONELİNE TEŞEKKÜR

Zor şartlarda çalışma yapan personeline teşekkür eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü personelimizi; arızalara 7/24 müdahale edebilen ve köprüden, yeraltı konteyner imalatına, korkuluktan yangın merdivenine kadar pek çok işi kendi imkanları ile yapabilen tüm ekibimizi, yetenekli emekçi ustalarımızı can-ı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

BENZER HABERLER
X