Fotoğraf yarışmalarının ÖDÜL TÖRENİ YARIN
15 Kasım 2019 13:15

Fotoğraf yarışmalarının ÖDÜL TÖRENİ YARIN

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği’nin birlikte düzenlediği üç fotoğraf yarışmasının ödül töreni, bugün Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısı’nda gerçekleştirilecek

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği’nin (GFSD) birlikte düzenlediği 5.Uluslararası ‘Göç’, 10. Ulusal ‘Somut Olmayan Kültürel Mirasımız’ ve ‘Donanma Kenti Gölcük’ konulu fotoğraf yarışmalarının ödül töreni, bugün saat 18.00’da Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısı’nda gerçekleştirilecek.Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği’nin birlikte yaptığı yarışmalar hem ilçemizin tanıtımına büyük katkı sunuyor, hem de çok değerli bir fotoğraf arşivinin oluşmasını sağlıyor. Bu noktada 5.’sini düzenlediğimiz uluslararası ‘Göç’ konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafları, Birleşmiş Milletler (BM) sosyal medya hesaplarında kullanmış ve BM Türkiye 2019 raporunda göç konusu işlenirken yer verilmişti. Bu yarışmamız böylelikle hedefine ulaşmış, çok büyük bir başarı sağlanmıştır” dedi.

‘TÜM HEMŞEHRİLERİMİ DAVET EDİYORUM’

“2019 yılı içerisinde gerçekleştirdiğimiz 10. Ulusal ‘Somut Olmayan Kültürel Mirasımız’ ve ‘Donanma Kenti Gölcük’ konulu fotoğraf yarışmalarımız da sonuçlandı” diyen Başkan Sezer, “Ülke genelinden ve ilçemizden çok değerli fotoğrafçılarımızın katıldığı yarışmalarımızda dereceye girenlere ödüllerini, 16 Kasım Cumartesi günü saat 18.00’da, Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısı’nda gerçekleştirilecek törende takdim edeceğiz. 3 yarışmamızda dereceye giren fotoğraflar törenimizde sergilenecek ve ayrıca fotoğraf sanatçılarımızla, sanatseverlerin güzel bir birlikteliği yaşanmış olacak” dedi. 

BENZER HABERLER
X