Firal: Herkes bizi izlesin
04 Ocak 2016 12:18

Firal: Herkes bizi izlesin

Gölcük Ülkü Ocağı’na başkan olarak atanılan Enes Firal, Gölcük’e dair projeleri olduğunu söylerken ‘Herkes bizi izlesin’ dedi

Kocaeli Ülkü Ocaklarında Başkan Yardımcılığı görevini yürütürken, Gölcük Ülkü Ocağı Başkanlığı’na atanan Enes Firal, Gölcük için projeleri olduğunu söyledi. Firal, “9 yıldır Ülkü Ocaklarının içindeyim. Burada ki düzeni ve intizamı biliyorum. Gölcük Ülkü Ocakları bizden öncede gayet başarılı ve ön plandaydı. Biz mevcut olanın üzerine daha da koyarak buraya gelen gençlerimize iyi bir gelecek hazırlamak istiyoruz. Buna dair de projelerimiz var” şeklinde konuştu.

 ‘ESNAF VE HALKLA İÇ İÇE OLACAĞIZ’

Projlerinin Ülkü Ocaklarını tabana indirmek olduğunu söyleyen Firal, “Esnaf ve halkla iç içe olacağız. Onların mekanlarına gidip çay içeceğiz, onları buraya davet edeceğiz. Ortak paydası vatan, millet ve bayrak olan herkese kapılarımız sonuna kadar açıktır. Biz hareket ederken Ülkü Ocaklarının bir Eğitim ve Kültür vakfı olduğunu bilerek hareket ediyoruz. Gölcüklü gençlere de bu doğrultuda eğitim vermeye çalışıyoruz. Gençlerin Ülkü Ocağı’na ilgisi oldukça büyük. Bizde lise ve ortaokula giden öğrencilerimiz için eğitim kursları açmayı planlıyoruz. Amacımız gençlerimizin daha iyi bir eğitim görüp ileride vatana, millete hayırlı olmaları. Kendi camiamızın insanı ve Gölcük halkı bizi izlesin. Gölcük’te büyük başarılara imza atacağız” şeklinde atılımlarından bahsetti.

BENZER HABERLER
X