‘Etkinliklerimiz, yeni senede sürdürülecek’
31 Aralık 2021 16:05

‘Etkinliklerimiz, yeni senede sürdürülecek’

Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Müdeher Özçelebi, derneklerinin bir yılını değerlendirdi ve önümüzdeki yıla yönelik planlarını anlattı. Özçelebi, “Etkinliklerimiz, yeni senede sürdürülecek” dedi

Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Müdeher Özçelebi, derneklerinin bir yılını değerlendirdi ve önümüzdeki yıla yönelik olarak yapmak istedikleri etkinliklerle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Başkan Özçelebi, açıklamasında “Derneğimizin kongresi öncesinde yönetim kurulu içerisinde yer almaktaydım. Birlik ve beraberlik içerisinde kararlarımızı alarak faaliyetlerimizi yapmaya gayret ettik. Dolayısıyla bazı önerilerimizi gerçekleştirdik ve hemşerilerimize, ilçemiz halkına sunduk. Kısa bir süre önce de kongremizi yaparak derneğimizin başkanlığına geçtik. Eski Başkanımız Muhammet Turan ve yönetimine de teşekkür ediyoruz” dedi.

‘ZİYARETLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ’

Sözlerine devam eden Başkan Özçelebi, “Kongre sonrasında, oluşturduğumuz yönetim kurulu ile birlikte çalışmalarımıza başladık. Çocuklarımıza, gençlerimize yönelik olarak yapmak istediğimiz bazı projeler var. Folklor ve bağlama kurslarımızı yeni sene içerisinde başlatacağız. İlkokul ve ortaokulda okuyan çocuklarımızı bu kurslarımıza davet edeceğiz. İlçemizde görev yapan Erzurumlu imamlarımızı derneğimizde ağırlamak istiyoruz. Kendileri, gençlerimize yönelik olarak dini, kültürel bilgiler verecek. Bizlere onların çok büyük katkısının olacağını düşünüyoruz. Yeni yönetimimizi oluşturduktan sonra çevre ilçeler ve illerden gelen dostlarımız oldu. Onları kabul ediyoruz ve yine onlara iade-i ziyaretler gerçekleştiriyoruz. İstanbul’da yapılan Erzurum Tanıtım Günleri etkinliğinde bulunduk. Bürokratları ziyaret ettik. Siyasi partilerden gelen ziyaretçilerimize iade-i ziyaretler gerçekleştirdik” dedi.

‘ÜYELERİMİZ DERNEĞİMİZE HER ZAMAN SAHİP ÇIKIYOR’

Başkan Özçelebi, açıklamasının devamında “Davet edildiğimiz tüm etkinliklere katılmaya özen gösteriyoruz. Gölcük Erzurumlular Derneği’nin üye sayısı da sürekli olarak artıyor. Üyelerimiz, derneğimize sahip çıkıyor. Onlarla birlikte daha da büyüyen bir dernek olacağız. Esnaf ziyaretlerinde bulunuyoruz. Bazı esnaflarımızı ziyaret ettik. Önümüzdeki günlerde de bu ziyaretlerimizi devam ettireceğiz. Hemşerilerimizle kahvaltı programları yaptık. Bu programımız da diğer etkinliklerimiz gibi yeni senede devam edecek. Bahar aylarında geleneksel etkinliklerimizi yapmak istiyoruz. Gölcük Erzurumlular Derneği, sadece yönetimimizin değil, tüm Erzurumlu hemşerilerimizin yeridir. Yönetimler değişebilir, başka yönetimler gelebilir ama burası tüm Erzurumluların yeri olarak kalacak. Yeni senenin tüm hemşerilerimize, Gölcük’ümüze, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X