‘Esnafımızın yanında olmaya özen gösterdik’
05 Nisan 2023 14:44

‘Esnafımızın yanında olmaya özen gösterdik’

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2023 yılının ilk üç aylık döneminde verilen krediler hakkında açıklamalarda bulundu. Mısırlıoğlu, “Esnafımızın yanında olmaya özen gösterdik” dedi

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2023 yılının ilk üç aylık döneminde esnaflara verilen kredilerle ilgili olarak dün açıklamalarda bulundu. Mısırlıoğlu, konu hakkındaki açıklamasında “Geride kalan senelerde, kooperatif olarak her zaman ilçemizdeki esnafımızın yanında olmaya özen gösterdik. Gerek dükkanlarını büyütmek, gerekse de borçlarını ödemek için kredi kullanmak isteyen esnaflarımıza bu dönemde de her zaman destek olmaya gayret ediyoruz” dedi.

‘ESNAFLARIMIZ, HİZMETİNİ SÜRDÜRÜYOR’

Açıklamasına devam eden Mısırlıoğlu, “Gölcük’te hizmet veren esnaflarımız, halkımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde çalışmalarını devam ettiriyor. Fakat dönem dönem zorda kaldıkları zamanlar olabilir. Bunun en canlı örneğini iki sene boyunca oldukça etkili olan korona virüs döneminde gördük. Esnaflarımız, dükkanlarını açamadıkları zaman diliminde süreçten ciddi anlamda olumsuz etkilendiler. Sürecin normale dönmesi ve dükkanların açılması ile işlerin açıldığı bu süreçte, borçların ödenmesi adına kredi kullanmak isteyen esnaflarımız da elbette oldu” dedi.

‘57 MİLYONLUK KREDİ KULLANILDI’

Başkan Mısırlıoğlu, açıklamasının sonunda “İçinde bulunduğumuz 2023 yılında da esnaflarımıza destek vermeye devam ediyoruz. Bu anlamda gerek işlerini büyütmek gerekse de borçlarını ödemek isteyen esnaflarımıza kredi imkanını sunmaya gayret ettik. İlk üç aylık zaman diliminde, ilçemizde toplam 202 esnafımıza 57 milyon Türk Lirası tutarında kredi imkanı sağladık. Tüm esnaflarımıza ödeme kolaylıkları diliyoruz. Her zaman söylediğimiz bir söz var; halkımızın alışverişini ilçemizden yapması, esnafımızın işlerinin açılması anlamında oldukça önemli” dedi. Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X