‘Esnafa desteğe devam edeceğiz’
02 Ekim 2024 16:46

‘Esnafa desteğe devam edeceğiz’

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2024 yılının dokuz aylık zaman dilimi içerisinde esnaflara verilen kredilerle ilgili açıklamalarda bulundu. Mısırlıoğlu, “Esnafa desteğe devam edeceğiz” dedi

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2024 yılının ilk dokuz ayında esnaflara vermiş oldukları krediler hakkında bilgiler verdi. Başkan Mısırlıoğlu, yaptığı açıklamada, “Kooperatif olarak görevimizi devraldığımız ilk günden bugüne kadar esnafımıza destek olduk, olmaya da devam ediyoruz. İşlerini büyütmek, borçlarını kapatmak ve ticari hayatlarında bir adım daha ileriye gitmek isteyen esnaflarımıza, günün koşulları ve kendilerine sunulan şartları karşılamaları doğrultusunda kredi imkanı sunmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

‘ÇALIŞMALARIMIZI YOĞUN BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYORUZ’

Kooperatif Başkanı Mısırlıoğlu, açıklamalarının devamında, “Bize gelen son güncel bilgileri esnaflarımıza ileterek yapacakları işlemleri güncel mevzuata uygun bir şekilde planlamaları konusunda onları yönlendiriyoruz. Bu kapsamda ilçemizdeki esnafımızla birlikte hareket etmeye gayret ediyoruz. Şartları karşılayan tüm esnaflarımıza kooperatifimizin gücü nezdinde katkı sunmayı sürdüreceğiz. Bizler esnaflarımızla birlikte büyümeye ve güçlenmeye devam ediyoruz. Esnafımız için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürmekteyiz” diye konuştu.

‘ÖDEMELER KONUSUNDA SORUN YOK’

Mısırlıoğlu, “Hem ilçemizin hem de ülkemizin gelişmesi adına ticaretin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu ticaretin devamı adına bizler de üzerimize düşeni yapmaya ve esnafımıza can suyu olmaya gayret gösteriyoruz. Kooperatifimizden kredi kullanan esnafımız ödemeleri sorunsuz yapıyor. Gölcük’te ödemeler konusunda bir sorun yok. Faizler yıllık olarak yüzde 29 olarak devam ediyor. Ayrıca halkımızın alışverişlerini esnafımızdan yapması bu konuda büyük  önem taşıyor. Yerel esnafımızın desteklenmesi ilçemizin daha da gelişmesine katkı sağlayacaktır. Şunu unutmayalım ki biz tüm esnaflarımızla birlikte değerimize değer katıyoruz” şeklinde konuştu.

‘234 ESNAFA 116 MİLYON 373 BİN LİRA KREDİ VERDİK’

Başkan Mısırlıoğlu, son olarak, “2024 yılının ilk dokuz aylık zaman dilimi içerisinde, toplam 234 esnafımıza 116 milyon 373 bin lira tutarında kredi imkanı sunduk.  Tüm esnaflarımıza ödeme kolaylığı diliyoruz. Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatifi olarak bundan sonra da tüm esnaflarımıza elimizden geldiğince bu desteği sürdüreceğiz. Bizler esnafımızla çok güçlüyüz ve büyük bir aileyiz. Gücümüze güç katmaya devam edeceğiz. Tüm esnaflımızın işlerinin açık olmasını, ticari hayatlarının ilçemize katkı sunacak şekilde iyi ilerlemesini temenni ediyoruz. İlerleyen süreçte de yine esnafımızın kredi taleplerini gerçekleştirmek adına üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” diyerek açıklamalarını tamamladı. Arif ÖZTOK

BENZER HABERLER
X