Esnaf indirim günleriyle nefes aldı
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman önderliğinde 3 gün indirim günleri yapan esnaflar satışlardan memnun kaldı
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman önderliğinde 3 gün indirim günleri yapan esnaflar satışlardan memnun kaldı. Her yıl sezon sonu indirimine giren Gölcüklü esnaflar geçen hafta sonu ürünlerini yarı fiyatından satışa sundu. İndirim günleri Gölcüklü vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü. Sabah saatlerinde ürünlerini kapı önüne çıkaran esnaflar alınan bu karardan memnun olduklarını dile getirdi. Ürünler etiket fiyatının yarısından satışa çıkarıldı.
ESNAFLAR ÜRÜN YETİŞTİRMEKTE ZORLANDI
İlçenin her yerinde indirim yapan esnaflar ürün yetiştirmekte zorlandı. Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman yaptığı açıklamada “İndirim günleri adı altında satış yapan esnaflarımız satışlardan oldukça memnun kaldı. Esnafımız 3 gün nefes aldı. Kapı önüne çıkarılan ürünlerin satışı yoğun oldu. Esnafımız indirim günlerinin sıklıkla yapılmasını talep etti. Bizde bunun gerekli çalışmaları yapacağız. En çok giyim üzerine hizmet veren esnaflarımız satış yaptı. Ben buradan esnafımıza ve ilgisini esirgemeyen vatandaşımıza çok teşekkür ederim” dedi.