Erzurumlulardan 14. Piknik şöleni
Erzurum Vakfı ve Kocaeli’nde bulunan tüm Erzurumlular Derneği yöneticileri, bu yıl 14.sü yapılacak olan geleneksel piknik şöleni için önceki gün Gözlementepe Kendine Gel Cafe’de bir araya geldi
Erzurum Vakfı ve Kocaeli’nde bulunan Erzurumlular Dernekleri yönetim kurulu üyeleri tarafından her yıl gerçekleştirilen geleneksel piknik çalışmalarına başlandı. Erzurumlular Derneği, bu yıl 14.sü yapılacak olan piknik için önceki gün Gözlementepe Kendine Gel Cafe’de bir araya geldi. Toplantıya; Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Azmi Cihat Hatipoğlu, Gölcük Erzurumlular Dernek Başkanı Cumhur Acar, Gölcük Belediye Meclis üyesi aynı zamanda Kocaeli Erzurumlular Vakfı Yönetim kurulu üyesi Zekeriya Tiryaki, Karamürsel Erzurumlular Dernek Başkanı Mesut Çalık, Başiskele Erzurumlular Dernek Başkanı Ekrem Kızıltaş, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, Körfez Erzurumlular Dernek Başkanı Yavuz Gökdemir, Erzurumlular İspir Dernek Başkanı Cemal Barış ve Erzurumlular Aşkale Derneği başkanı İhsan Yılmaz katıldı.
CİHAT HATİPOĞLU BİLGİ VERDİ
Piknik çalışmaları hakkında bilgi veren Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Azmi Cihat Hatipoğlu “Öncelikle bu çalışmalarımızda bu birlik ve beraberliği sağlamak çok önemlidir. Erzurumlular olarak bu birlikteliği sağladık. Bugün de yine birliktelik oluşturmak için dernek başkanlarımızla birlikte bir araya geldik. Değerli arkadaşlar her yıl piknik şölenimiz dillere destan olarak yapılıyor. Bu yılda 9 Haziran’da Gölcük Kadırga’da yapacağımız 14. geleneksel pikniğimiz için bugün itibari ile çalışmalara başladık. Piknik hakkında tüm hemşerilerimize bildirmeliyiz” dedi.