Eren, ‘Gölcük’ü emin ellerde yöneteceğiz’
03 Ocak 2024 16:54

Eren, ‘Gölcük’ü emin ellerde yöneteceğiz’

Yeniden Refah Partisi (YRP) Gölcük Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren, son süreçte yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Eren, “Gölcük’ü emin ellerde yöneteceğiz” dedi

Yeniden Refah Partisi (YRP) Gölcük Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren, son süreçte yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu. Belediye Başkan Adayı Eren, yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz dönemde partimizden Gölcük Belediye Başkan Adaylığımız açıklanmıştı. O günden bu yana partimizde sıkı bir şekilde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Gölcük’te belediye başkanlığını kazanmak adına ilk günden itibaren halkımızla sohbet ediyor, esnafımızı ziyaret ediyor, yapmak istediklerimizi eksiksiz aktarıyoruz” dedi.

‘TEVECCÜH DAHA DA ARTTI’

Belediye Başkan Adayı Eren, açıklamasının devamında “Adaylığımızın açıklanmasının ardından sahaya inerek halkımızla sohbet etmeye başladık. Gerçekten çok büyük bir teveccühün olduğunu söylemiştik. O günden bu zamana kadar bu teveccühün daha da arttığını belirtebiliriz. Partimize yeni üye kayıtları da son dönemde ciddi anlamda arttı. Halkımız Yeniden Refah Partisi’ni biliyor, bizleri biliyor ve partimize üye oluyor. Üye olan kişiler arasında ilçemizin tanınan isimlerinin de olduğunu söyleyebiliriz” dedi.

‘HER BİR OYA TALİBİZ’

Sözlerini sürdüren Eren, “Önümüzdeki günlerde partimizde bir üye kayıt programı yapacağız. İlerleyen süreçte partimize, ilçemizde bulunan bir siyasi partinin eski ilçe başkanı ve ekibi katılım sağlayacak. Kendilerine üye rozetlerini takacağız. Toplamda 500’e yakın oy ile partimize gelecekler. Bizler onların bu desteklerinden oldukça mutluyuz. Gölcük’te seçmenimizin her bir oyuna talibiz ve bu anlamda gezmedik nokta, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyoruz. Bize gösterilen bu teveccühle Gölcük’ü emin ellerde yöneteceğiz” dedi. Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X