Ensar Mobilya görkemli bir törenle açıldı
02 Kasım 2014 16:12

Ensar Mobilya görkemli bir törenle açıldı

Gölcük Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Remzi Saral’ın oğlu Enver Saral’ın yeni kurmuş olduğu Ensar Mobilya ve Aksesuar görkemli bir törenle hizmete girdi

Gölcük Dumlupınar Mahallesi 22. Sokak’ta açılan Enver Saral’a ait Ensar Mobilya ve Aksesuar önceki gün görkemli bir törenle açıldı. Açılış törenine; Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci, Nihat Abiş, Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katılım sağladı. Açılış öncesi bereket duası okundu. Okunan bereket duasının ardından Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Enver Saral ve Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman açılış kurdelesini kesti.

“GÜVEN ÇOK ÖNEMLİDİR”

Açılış önceki kısa bir konuşma yapan Enver Saral; “Öncelikle açılışımıza iştirak eden tüm davetlilerimize gönülden teşekkür ederiz. Gölcük halkımıza destek vermek için buradayız, Gölcük halkımız için esnaflığa adımımızı attık. Esnaflıkta güven çok önemli bir husustur. Müşteri ilk önce güvenilir olan yerleri tercih eder. Kaliteli hizmet ve kaliteli ürün sunmak bizim işimiz”

BENZER HABERLER
X