Ellibeş’ten kurslara ziyaret
19 Aralık 2017 12:42

Ellibeş’ten kurslara ziyaret

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Yazlık Konağı’nda devam eden kursları ziyaret ederek usta öğreticiler ve kursiyerlerle sohbet etti

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi’nin büyük önem vererek bitirdiği Yazlık Mahallesi Konağı’na ziyarette bulundu. Kurs sınıflarını dolaşarak yapılan işleri inceleyen Başkan Ellibeş, “Burada yapılanlara maddi bir değer olarak fiyat biçilmesi çok zor, el emeği ve göz nuru var. Yapılan bu işler gerçekten zor zanaat, sizler taleplerinizi ileteceksiniz, biz de düzelteceğiz. Belediye olarak sizleri seviyoruz, bizler için birer değersiniz. Sizlerin mutlu, sağlıklı ve huzurlu olması çok önemli. Bunların temeli de sizin birlikteliğiniz” dedi.

‘BAŞKANIMIZIN ZİYARETİ SEVİNÇ KAYNAĞI OLDU’

El sanatları teknolojisi, giyim, folklor, aerobic ve step gibi birçok branşı bünyesinde barındıran kurs binasında 25 kişilik sınıflarda faaliyetler devam ediyor. Başkan Ellibeş’in ziyaretinde İğne Oyası Branş Hocası Hanife Altınok yaptığı açıklamada, “Öğrenci arkadaşlarımızla beraber sıcak bir ortamda çalışıyoruz. Yeni bir şeyler üretmek ve onları sergilemek, bizler için ayrı bir mutluluk oluşturuyor. Başkanımızın bu ince ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hem taleplerimizi iletmek hem de faaliyetlerimizi göstermek bizler için ayrı bir sevinç kaynağı oldu” şeklinde konuştu.

BENZER HABERLER
X