Kocaeli’de Nevruz Bayramı kutlandı
Kocaeli’de baharın müjdecisi Nevruz Bayramı dolayısıyla kutlama yapıldı
$ Dolar 44,4516 %0,27
€ Euro 51,3328 %0,19
£ Sterlin 59,3210 %0,41
Altın $4.436,72 %1,26
Gümüş 99,11 %2,19
10 Kasım Atatürk’ü Anma ile 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde görev alan öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Eğitimsiz bir toplumun gelişmesi mümkün değil” dedi
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 10 Kasım’da Atatürk Oratoryosu gerçekleştiren Körfez Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri ve 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde görevli İzmit Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleriyle buluştu. Yenilen akşam yemeğinden sonra bir konuşma gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu, “Her şeyin en güzeline layık olan siz öğrenci ve öğretmenlerimizle buluşmaktan dolayı çok mutluyum. Eğitimsiz bir toplumun kalkınması, gelişmesi ve huzuru mümkün değildir” dedi.
ORTAYA KONULAN EMEKLER İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal’ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sadık Uysal, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Okul Müdürleri Dr. Elif Yapıcı Kulaksız ile Sadık Akar’ın da hazır bulunduğu birliktelikte düşüncelerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi ve eğitim camiamız gençlerimizin donanımlı yetişmesi için birlikte çalışmaktadır. 10 Kasım Atatürk’ü Anma ve 24 Kasım Öğretmenler Günü’ndeki törenlerde çok güzel etkinlikler oldu. Bu törenlerde görev alan siz kıymetli öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize ortaya koyduğunuz emekler için teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini sarf etti.
‘GENÇLERİMİZ UMUTLA YETİŞMELİDİR’
Eğitim sadece bilgi değildir vurgusu da yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Gençlerimizin hayata umutlu bakması ve özgüvenli olmasını istiyorum. Aynı zamanda değerler eğitimine de önem veriyorum. Gençlerimiz umutla yetişmelidir” diyerek sözlerini tamamladı. Karaosmanoğlu, birlikteliğe katılan öğrenci ve öğretmenlerle yakından ilgilendi.