Donanma altgeçidi boyanarak temizlendi
Değirmendere Topçular Mahallesi Saraybosna Caddesi üzerinde bulunan bir elektrik panosunun üzerine yazıların yazılması, oldukça kötü bir görüntü ortaya koyuyor.
Ekiplerin yapmış olduğu bakım ile altgeçit, oldukça temiz bir görüntüye kavuştu
Gölcük’te yayaların trafik kazalarına karışmasını önlemek ve güvenli bir şekilde yolun karşısına geçebilmelerini sağlamak adına birçok noktada ve beldelerde altgeçitler yapılmış durumda. Söz konusu altgeçitlerden biri de Barbaros İlkokulu’na geçilen bölümde yer alıyor. Altgeçidin iç kısmında duvarlar, uzun bir süreden bu yana kirli ve yazılarla doluydu. Periyodik olarak temizleniyor olsa da bazı duyarsız kişiler tarafından sürekli olarak kirletilmekteydi. Yapılan düzenli çalışmalarla birlikte altgeçidin iç kısmı, oldukça temiz ve düzenli bir hal almış durumda.
‘KİRLİLİK GİDERİLMİŞ OLDU’
Donanma altgeçidinin iç kısmının boyanarak temiz bir hale kavuşmasından memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, “Uzun bir süreden bu yana altgeçidin duvarlarına bazı kişiler tarafından yazılar yazılıyordu. Bu da oldukça kötü bir görüntüye sebep olmaktaydı. Bir süreden bu yana periyodik olarak yapılan temizlik ve bakım çalışmaları, meyvesini vermiş oldu. Şimdi altgeçidin duvarları oldukça temiz, herhangi bir kirlilik yok ve iç kısımdaki çöpler de alınmış durumda. İlerleyen dönemde diğer altgeçitlerin de bu şekilde temiz kalması adına çalışmaların devam etmesi, faydalı olur” dedi. Erdem ŞENGÜL