Doğan’dan Mardinli çocuklara bayram hediyesi
23 Haziran 2016 16:51

Doğan’dan Mardinli çocuklara bayram hediyesi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Mardin’deki terör mağduru çocuklara bayram hediyesi olarak 500 bisiklet gönderiyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Mardin’deki terör mağduru çocuklara bayram hediyesi olarak 500 bisiklet gönderiyor. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın Mardin’e yapacağı yardım ziyaretinde, Başkan Doğan’ın hediyesi olan bisikletler de çocuklara teslim edilecek. Doğan, geçtiğimiz ocak ayında da AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı’yla birlikte, terörün en yoğun hissedildiği Diyarbakır’ın Sur ilçesine giderek, bölge halkına moral vermişti. İzmit Belediye Başkanı Doğan, ziyaret sırasında terör olaylarının bir an önce son bulmasını kalpten dilediklerini, bölgeye destek olmaya devam edeceklerini belirtmişti.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU

Başkan Doğan’ın 2009 secim vaatleri arasında yer alan bisiklet projesi, kısa süre içinde Türkiye’ye örnek oldu. Her yıl 5 bin öğrencinin bisiklet hayalini gerçekleştiren İzmit Belediye Başkanı Doğan, bu sene de bir ilke daha imza atarak 5 bin öğretmene de bisiklet hediye etti. Böylelikle dağıtılan bisiklet sayısı 40 bine ulaştı. Bisikletin saymakla bitmeyen faydalarını her fırsatta dile getiren Doğan, İzmit’te 20 kilometre bisiklet yolu yapmış, 40 binden fazla kişinin bisiklet eğitimi almasını sağlamış, şehrin dört bir yanına bisiklet durakları kazandırmış ve akıllı bisiklet projesinin de mimarı olmuştur.

‘BİR VE BERABER OLALIM’

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ülkemizde yaşanan terör olayları ve üzerine oynanan oyunlar karşısında hepimize büyük görev düştüğüne dikkat çekerek, “Bizi, birbirimize düşürmeye, ülkemizdeki huzuru, birliği bozmaya çalışıyorlar. Vatanımızı parçalamaya, enerjimizi kendi kendimize harcatmaya çalışıyorlar. Bizi, bizden koparmanın gayretindeler. Bunu asırlardır yapıyorlar. Malazgirt’te, Mohaç’ta, Çanakkale’de de bizi yok etmeye çalıştılar ama başaramadılar. Kağıt üzerinde Anadolu’yu işgal ettiler ama yine başaramadılar. Çünkü Türk milleti bayrağını, vatanını namusu görür; ezanını canından önde tutar. Her zaman mazlumun yanında olur. Biz de, İzmit Belediyesi olarak, bugüne kadar gerek ülkemizde, gerekse yurt dışında yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimize elimizden geldiğince yardım eli uzattık, uzatmaya da devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz sayesinde ülkemiz üzerine oyun oynayanlar her zamanki gibi hayal kırıklığına mahkûm olacaktır” dedi. 

BENZER HABERLER
X