‘Destek sunmaya özen gösterdik’
10 Mart 2023 16:40

‘Destek sunmaya özen gösterdik’

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, deprem bölgesinde yaptıkları çalışmalar ve Ramazan ayına yönelik planları hakkında bilgiler aktardı. Tülü, “Destek sunmaya özen gösterdik” dedi

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, deprem bölgesinde yaptıkları çalışmalar ve Ramazan ayına yönelik planlarıyla ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Tülü, konu hakkında vermiş olduğu bilgilerde “Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük deprem sonrasında bizler de hem TEMAD genel merkezi hem de Gölcük şubesi olarak elimizden gelen yardımı oraya göndermeye çalıştık. Yapılan yardım kampanyalarında gerekli yerlere maddi ve manevi desteklerimizi sunmaya özen gösterdik, depremzede vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret ettik” dedi.

‘DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ’

Başkan Tülü, sözlerini sürdürerek “Geçtiğimiz günlerde yaptığımız bir yardım kampanyası vardı ve bu kapsamda, Hatay Kırıkhan’da hizmete almak üzere on adet yemekhane çadırları kurmak istedik. Bu çadırlarımız, üyelerimizin desteği ile kuruldu ve depremzede vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerine devam ediyor. Yine hem genel merkezimiz hem de Gölcük şubesi olarak Hatay’da bir yemekhanemiz var. Orada da tıpkı çadır yemekhaneler gibi üç öğün yemek çıkarılıyor. Depremzede vatandaşlarımızın eksiklerinin kapatılması adına, üyelerimizin ve Gölcük halkımızın desteği ile yemekhane hizmetlerini devam ettirmek istiyoruz” dedi.

‘ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELECEĞİZ’

Açıklamasına devam eden Başkan Tülü, “Önümüzdeki haftalarda mübarek Ramazan ayına girmiş olacağız. Ramazan ayı paylaşma ayıdır ve bizler de bu ayda bir çalışma yapmak istiyoruz. Her yıl gerçekleştirmiş olduğumuz kimsesiz çocuklarla iftar programında bir araya geleceğiz. Bu etkinliğimizi istişare yaparak belirleyeceğimiz bir günde yapacağız. Geçtiğimiz yıllarda sadece koronavirüs sebebiyle bu etkinliği gerçekleştiremedik. Bu sene de geçtiğimiz yıl gibi çocuklarla bir araya gelmek istiyoruz. Bu vesile ile halkımızın mübarek Ramazan ayını şimdiden kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X