Derin kanal, kazaya sebebiyet veriyor
13 Ağustos 2015 14:43

Derin kanal, kazaya sebebiyet veriyor

Değirmendere Atatürk Mahallesi Manolya Sokak sakinleri, sokaklarındaki yolun yanında bulunan boşluğun tehlikeli olduğunu..

 ..araçların buradaki kanala düşerek kaza tehlikesi yaşadığını ifade ederek bu kanalın kapatılmasını istediklerini belirttiDeğirmendere Atatürk Mahallesi’nin yukarı kısmında bulunan sokaklarında yeni yerleşim yerleri kuruluyor. Yeni yerleşim alanları oluşturulduğu için mahalledeki bazı cadde ve sokaklarda eksiklikler bulunuyor. Bu eksikliklerin bir kısmı giderilirken kalan eksiklikler de vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Vatandaşlar, isteklerinin uzun zamanda yerine getirildiğini belirterek bazı bölümlerde tehlikeli durumlar yaşandığını, bu tehlikelerin de herhangi bir kaza olmadan önlenmesi gerektiğini ifade ederek yetkilileri göreve çağırıyor.

‘KANAL HENÜZ KAPATILMADI’

Yeni bir yerleşim alanı olan Atatürk Mahallesi’nin yukarı kısımlarında bulunan Manolya Sokak’ta bazı vatandaşlar, eksikliklerin giderilmemesi, sorunların çözüme kavuşturulmaması sebebiyle oldukça tepkili. Sokağı ikiye ayıran yolun bir yanında bulunan kanallar, araçların dönüşünde büyük tehlike oluşturuyor. Oldukça derin olan kanalın içine araçların düştüğünü belirten vatandaşlar, “Buraya gelen araçlar, çoğu zaman kanala düşme tehlikesi yaşıyor. Bazı araçlar da kanala maalesef düşüyor. Oldukça tehlikeli olan bu derin kanalın kapatılması için birçok kez şikâyette bulunduk ama henüz bir çözüm getirilmedi. Araçların kaza yapmasında korkuyoruz. Bu kanalın kapatılması için daha ne yapmamız gerekiyor? Yetkililere şikâyetlerimizi birçok kez ilettik ama ilgilenmediler. Bu sorunun derhal giderilmesini istiyoruz” dedi.

BENZER HABERLER
X